Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άνετη πρόκριση και ο τελικός είναι υπόθεση «Δικεφάλων»

Ο ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος, βγήκε ισόπαλος με την Λαμία (1-1) και πήρε άνετα την πρόκριση (6-2 συνολικό σκορ) στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα στο σκορ στην αναμέτρηση με τη Λαμία στο 25′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ ο οποίος νίκησε τον γκολκίπερ της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι που έκανε ο Σλίβκα σε σουτ που επιχείρησε ο Τάισον στο 24′ με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει απευθείας την άσπρη βούλα. Ο μέσος του ΠΑΟΚ πήρε λίγα μέτρα φόρα, περίμενε να πέσει ο γκολκίπερ της Λαμίας, και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία.

Η Λαμία δεν πτοήθηκε από το προβάδισμα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε στο 1-1 στο 51ο λεπτό, με τον Μανούσο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από υπέροχη αντεπίθεση.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (67′ Ράφα Σοάρες), Σβαμπ, Ντάντας (78′ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ (46′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (67′ Α. Ζίβκοβιτς), Τόμας (67′ Ολιβέιρα).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Σλίβκα (68′ Μπεχαράνο), Στάνκο, Μαρτίνεθ (85′ Τζανδάρης), Ασκόφσκι (68′ Σιμόν), Μεδίνα (82′ Κοντονίκος), Μανούσος (68′ Βέργος).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ