Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τζόρντι Τσίκο στον Αθλητικό Κόσμο: «Η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα ήταν πολύ καλή, ανυπομονούμε για τον δεύτερο τελικό»

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το προβάδισμα για την νίκη και το Ευρωπαϊκό τρόπαιο του Challenger Cup κόντρα στην Τεράσα, με τον «κόκκινο» Τζόρντι Τσίκο να παραθέτει την δική του άποψη στον Αθλητικό Κόσμο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Challenger Cup απέναντι στην Ισπανική Τεράσα, καθώς στις 19 Απριλίου πανηγύρισε την νίκη με 12-11 στην Αθήνα. Όμως, οι «κόκκινοι» δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη, με τον αμυντικό του συλλόγου από την Καταλονία Τζόρντι Τσίκο να μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Αθλητικό Κόσμο, για τα συναισθήματα που επικρατούν στον οργανισμό, τα λόγια του προπονητή, ενώ έκανε δημόσιο κάλεσμα στους φιλάθλους για την ιστορική αναμέτρηση.

Ποια είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στην ομάδα της Τεράσα με την συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκό τελικό;

– Η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο, η πρόκριση στον Ευρωπαϊκό τελικό είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω ότι όλοι έχουμε μεγάλο κίνητρο και ανυπομονούμε για τον τελικό.

• Στο πρώτο παιχνίδι ηττηθήκατε από την ομάδα του Απόλλων. Πως βιώσατε την αναμέτρηση και την ατμόσφαιρα γενικότερα;

– Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα, στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ελπίδες και θα παίξουμε στην έδρα μας. Η ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους ήταν υπέροχη και συναρπαστική.

• Τι σάς είπε ο προπονητής μετά την λήξη του παιχνιδιού;

– Ο προπονητής μας είπε ότι στην έδρα μας θα ήταν ένας παρόμοιος αγώνας και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε.

• Αύριο θα φιλοξενήσετε την Ελληνική ομάδα στην Καταλονία. Ποιο είναι το πλάνο σας για να κάνετε δικό σας το τρόπαιο του πρωταθλητή;

– Προφανώς πρέπει να ξεκινήσουμε με πολύ ρυθμό, να παίξουμε με μυαλό και να γνωρίζουμε ότι θα κριθεί από μικρές λεπτομέρειες.

• Ποια ήταν η ατμόσφαιρα που εισπράξατε από τη φιλοξενία σας στην Ελλάδα;

– Η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα ήταν πολύ καλή, με όλους τους οπαδούς που πάντα τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια.

• Το παιχνίδι πλησιάζει και η παρουσία των φιλάθλων είναι σίγουρα σημαντική. Ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους οπαδούς του συλλόγου;

– Το μήνυμα μου προς τους φιλάθλους είναι ότι θα είναι ένας ιστορικός αγώνας, που κανείς δεν μπορεί να χάσει, το Σάββατο στις 18:00 (19:00 ώρα Ελλάδας) όλοι στην Τεράσα!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ