Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναιγιάλειο (video)

Προβάδισμα τίτλου για τον Παναιγιάλειο που επικράτησε με 3-1 κόντρα στον Πανμοβριακό για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας – Σωτήρας ο Αθανασόπουλος που απέκρουσε πέναλτι στο 94′.

Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος πήρε μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου μιας και επικράτησε του Πανμοβριακού με 3-1, σε ένα ματς με “τρελό” ρυθμό και τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος.

Ο Σκούτας μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λιάτου, ενώ ο τελευταίος με προβολή έκανε το 2-0 στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 9′ με τον Ρουμπάτο να σκοράρει, αλλά ο Παναιγιάλειος ανέκτησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων με το αυτογκόλ του Μπουρδέκα στο 23′.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά και στο 4-1 με τον Ανδρέα Σπανό εν τέλει να βρίσκει το δοκάρι και στο 94′ ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση στο πέναλτι του Παναγόπουλου και κράτησε το πολύτιμο προβάδισμα των δύο γκολ για την ομάδα του ενόψει της ρεβάνς.

Να σημειώσουμε πως η ρεβάνς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον Ριόλο, την Κυριακή (07/05) και ώρα 17:00 το απόγευμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Θόδωρος Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος (50′ Οικονόμου), Χούσα, Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Μ. Σπανός (61′ λ.τ. Κόρμπος), Σκούτας (91′ Τσεκούρας), Λιάτος, Ανδ. Σπανός, Γκάτσης, Αρβανίτης (91′ Ροδόπουλος)

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: (Γιώργος Λαγός): Π.Κυριακόπουλος, Λιάκος, Δ. Κυριακόπουλος, Μπουρδέκας, Κοκκίνης (72′ Πυρρής), Βαλογιάννης (72′ Παναγόπουλος), Καρακάσης, Αρβανίτης, Ρουμπάτος, Παπαδάτος (33′ λ.τ. Κουραχάνης), Δημητρακόπουλος, Νιφορόπουλος (89′ Κάτσενος)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ