Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Για τον Μίμη, τον κυρ-Στέλιο και όλα τα παιδιά εκεί ψηλά

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να σηκώσει την κούπα την Κυριακή στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας και φυσικά το πρωτάθλημα αυτό, το οποίο ήρθε την ίδια χρονιά με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα, θα είναι αφιερωμένο στην ORIGINAL…παραδείσου!

Ο οργανισμός της Ένωσης εδώ και μερικά 24ωρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η ομάδα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό, για να σφραγίσει την επιστροφή της στην κορυφή της Ελλάδας μετά το 2018! Όλοι όμως στον οργανισμό της ΑΕΚ, από τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση, μέχρι τον προπονητή και τους παίχτες, κρατούν χαμηλά το κεφάλι και περιμένουν το ματς με τον Βόλο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο, άλλωστε όπως είπε και ο Ματίας Αλμέιδα σε πρόσφατες του δηλώσεις, δεν θέλει να υποτιμήσει κανέναν και να κάνει λόγω από τώρα για πρωτάθλημα, θέλει να δει την ομάδα του να κερδίζει και μαθηματικά τον τίτλο και έπειτα θα πανηγυρίσει και ο ίδιος και οι παίχτες του με την ψυχή τους.

Η ποδοσφαιρική σεζόν που διανύουμε, το 2022-2023, θα μείνει για πάντα βαθιά χαραγμένο στις μνήμες των ΑΕΚτζήδων, καθώς όχι μόνο σήμανε την επιστροφή της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά επικύρωσε και την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή. Την ερχόμενη Κυριακή, η Νέα Φιλαδέλφεια θα φορέσει για άλλη μία φορά τα καλά της και πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα, θα παρευρεθεί στην φιέστα των ‘κιτρινόμαυρων’. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την χαρά να γιορτάσουν το μεγάλο αυτό γεγονός, άλλοι για πρώτη φορά στην ζωή τους και άλλοι για πρώτη φορά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια. Τελευταία φορά που η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο και έπαιζε στην φυσική της έδρα, ήταν το μακρινό 1993-1994.

Ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι, κάποιες θρυλικές μορφές, όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Στέλιος Σεραφίδης αλλά και κάποιοι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας, δυστυχώς δεν θα βρίσκονται στην Νέα Φιλαδέλφεια για να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους το 13ο πρωτάθλημα της ομάδας, αλλά θα βρίσκονται εκεί ψηλά και θα χαρούν το ίδιο. Η ORIGINAL δεν ξεχνά και μετά το εντυπωσιακό πανό που είχε σηκώσει, στο πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας κόντρα στον Ιωνικό, αποτίοντας φόρο τιμής στους αδικοχαμένους φίλους της, έτσι και τώρα, δεν θα ξεχάσει κανέναν.

Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι αφιερωμένο σε εκείνα τα παιδιά εκεί ψηλά και με το σύνθημα “Δε σας ξεχνάμε αδέρφια, μαζί θα το σηκώσουμε στην Νέα Φιλαδέλφεια” η Ένωση θα είναι πρωταθλήτρια ξανά! Για τον Μίμη, τον κυρ-Στέλιο, τον Μάνθο, τον Αλεξέι και όλους αυτούς που δεν πρόλαβαν

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ