Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Real Madrid-Manchester City: Ισοπαλία και ανοιχτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς στο Etihad

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Real Madrid και Manchester City, με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 1-1 αφήνοντας πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό αγώνα.

Στο πρώτο μέρος η City μπήκε με φόρα και δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγε να απειλήσει την ”Βασίλισσα”. Στο 9’ λεπτό, Ο De Bruyne πραγματοποίησε το πρώτο σουτ του αγώνα, το οποίο όμως δεν ήταν πολύ δυνατό με αποτέλεσμα να μην προκαλέσει πρόβλημα για τον Courtois και ο Βέλγος τερματοφύλακας πραγματοποίησε μία εύκολη απόκρουση. Στο 14’ λεπτό ο Rodri πραγματοποίησε ένα σουτ από μακρινή απόσταση το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Courtois ενώ 1 λεπτό αργότερα, ο 30χρονος τερματοφύλακας είπε ”Όχι” σε δύο προσπάθειες του Haaland. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Real ”ξύπνησε” και ανέβασε τους ρυθμούς της φτάνοντας και στο γκολ. Στο 25’ λεπτό, ο Rodry θα κάνει λάθος και ο Vinicius θα γυρίσει την μπάλα ψάχνοντας τον Benzema όμως ο Dias τελευταία στιγμή απομάκρυνε. Στο 36’ λεπτό, ο Modric συνεργάστηκε με τον Camavinga με τον τελευταίο να βρίσκει τον Vinicius, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα για την ομάδα του.

 

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι σε τεντωμένο σχοινί με τις γκολάρες των Βινίσιους και

Στο δεύτερο μέρος, η Real θα μπει πολύ πιο δυνατά από ότι στο πρώτο μέρος, περιορίζοντας την κατοχή της City. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Guardiola κατάφερε και πάλι να απειλήσει μέσα σε λίγα λεπτά δύο φορές, πρώτα στο 52’ λεπτό, με τον De Bruyne να βγαίνει απέναντι στον Courtois από πλάγια θέση, όμως ο Βέλγος απέκρουσε με το πόδι του, ενώ στο 55’ λεπτό, ο Courtois και πάλι απεκρούσε ένα μακρινό σουτ του De Bruyne. Όσο περνούσε ο χρόνος, η Real κυριαρχούσε όλο και περισσότερο, όμως αυτό το γεγονός δεν πτόησε του παίχτες της City οι οποίοι στο τέλος βρήκαν και το πολυπόθητο γκολ. Στο 67’ λεπτό, Ο Camavinga θα κάνει λάθος, με τον Rodry να παίρνει την μπάλα και να βρίσκει τον Gundogan ο οποίος με την σειρά του βρήκε τον De Bruyne και ο Βέλγος με ένα σουτ οβίδα θα κερδίσει τον Courtois και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Τρομερά γκολ από Βινίσιους και Ντε Μπρόινε, αλλά οι Άγγλοι έδειξαν ικανοί να φτάσουν στον τελικό του Champions League

Η Real προσπάθησε να απαντήσει και έφτασε κοντά στο γκολ στο 78’ λεπτό, με τον Benzema να πιάνει μία κεφαλιά, όμως ο Ederson με μία πολύ καλή επέμβαση απομάκρυνε την μπάλα. Στις καθυστερήσεις ο Tchouameni θα πραγματοποιεί ένα δυνατό σουτ, όμως ο Ederson βρισκόταν και πάλι σε ετοιμότητα αποκρούοντας την μπάλα. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα με τις ομάδες να αφήνουν ”υπονοούμενα” για ένα πολύ υποσχόμενο επαναληπτικό.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου στο Etihad Stadium και προβλέπεται να είναι άκρως συναρπαστικός.

 

Στάδιο: Santiago Bernabeu

 

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Real Madrid: Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Antonio Rudiger, David Alaba, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Toni Kroos (84’ Aurelien Tchouameni), Luka Modric (87’ Nacho Fernandez), Rodrygo Goes (81’ Marco Asensio), Karim Benzema, Vinicius Junior

Διάταξη: 4-3-3

Προπονητής: Carlo Ancelotti

 

Manchester City: Ederson Moraes, Kyle Walker, Ruben Dias, Manuel Akanji, John Stones, Rodri, Bernardo Silva, Kevin De Bruyne, Ilkay Gundogan, Jack Grealish, Erling Haaland

Διάταξη: 4-3-3

Προπονητής: Josep Guardiola

 

Αναλυτικά οι διαιτησία:

Διαιτητής: Artur Dias

Βοηθός διαιτητή: Paulo Soares

Βοηθός διαιτητή:  Pedro Ribeiro

4ος βοηθός: Daniele Orsato

VAR: Massimiliano Irrati

Βοηθός VAR: Tiago Martins

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ