Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Άιντραχτ: Φεύγει στο τέλος της σεζόν ο Γκλάσνερ

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ δεν θα συνεχίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μετά το φετινό καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε η ίδια η γερμανική ομάδα την Τρίτη (9/5). Το συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού με τους «αετούς» ολοκληρώνεται το 2024.

Ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει η φετινή σεζόν για την Άιντραχτ, η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους της με τον Όλιβερ Γκλάσνερ.

Η απόφαση αυτή οφείλεται κυρίως στην απόδοση της ομάδας στο δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς. Η Άιντραχτ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση της Bundesliga, στο -5 από την 6η θέση και παράλληλα θα αντιμετωπίσει την Λειψία στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Όπως δήλωσε επίσημα ο γερμανικός σύλλογος: «Η εξέλιξη και η συνολική παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν ώθησαν τους υπεύθυνους του συλλόγου να επανεκτιμήσουν το status quo». Με αυτόν τον τρόπο λήγει η διετής θητεία του στην ομάδα, μην μπορώντας να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με αυτή (2024).

Αναμφίβολα, μεγαλύτερο επίτευγμα του Γκλάσνερ με την Άιντραχτ είναι η κατάκτηση του Europa League την περσινή σεζόν. Συνολικά ο 48χρονος Αυστριακός προπονητής έχει κατευθύνει την Άιντραχτ σε 93 παιχνίδια με απολογισμό 37 νίκες, 28 ισοπαλίες και 28 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ