Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μίλαν: Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Μπενασέρ

Ο Ισμαέλ Μπενασέρ θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα απέναντι στην Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η εκτίμηση των γιατρών του συλλόγου κάνει λόγο για απουσία 3-4 μηνών.

Ενός κακού μύρια έπονται για τη Μίλαν. Η ιταλική ομάδα όχι μόνο ηττήθηκε με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ίντερ, αλλά είδε και τον Μπενασέρ να αποχωρεί τραυματίας από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Αλγερινός χαφ τραυματίστηκε μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μεσίας να τον αντικαθιστά. Και αυτό διότι, χτύπησε στον χόνδρο του πλάγιου μηριαίου κονδύλου του δεξιού γόνατος. Άμεσα αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκοπική επέμβαση, με την απουσία του να εκτιμάται στους 3 με 4 μήνες περίπου.

Ο 25χρονος μέσος, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο γρανάζι για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Με την ομάδα του να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει και του επαναλητπικού γίνεται αντιληπτό πως η προσπάθεια της Μίλαν για την ανατροπή δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο.

Τη φετινή σεζόν ο Μπενασέρ μετρά 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, συνοδευόμενες από 3 γκολ και 2 ασίστ. Με τον παίκτη να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς, στόχος πλέον τίθεται να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της επόμενης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ