Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ σκέφτεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να βάλει τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα κατόπιν λήξης του συμβολαίου του με τη Ρεάλ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Απ’ όταν πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ, τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά στην καριέρα του Αζάρ. Ο Βέλγος δεν κατάφερε ποτέ να μπει σταθερά στα αγωνιστικά πλάνα των «μερένχες» με αποτέλεσμα να βρίσκεται μονίμως μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ταυτόχρονα οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί του έχουν αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια του παίκτη να βρει ρυθμό και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει τη Ρεάλ στη δυσάρεστη θέση να ψάχνει εναγωνίως τρόπους να απεμπλακεί από τον παίκτη και το υψηλό συμβόλαιό του. Από την πλευρά του ο Αζάρ δεν μοιάζει να αγχώνεται ιδιαίτερα έχοντας «καθίσει» πάνω σε αυτό. Πρόθεση του παίκτη είναι να το εξαντλήσει (2024) και μετά τη λήξη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να αποσυρθεί.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ισπανικό Relevo, που συμπληρώνει ότι ο Αζάρ αισθάνεται γεμάτος απ’ όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Επιπλέον, η Ρεάλ μοιάζει για τον ίδιο η ιδανική ομάδα προκειμένου να κλείσει την καριέρα του.

Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 1 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της Ρεάλ έχει καταγράψει 75 εμφανίσεις με 7 γκολ και 12 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα 5.000.000 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ