Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τότεναμ: Αστρονομική πρόταση για τον Ουγκό Γιορίς από την Σαουδική Αραβία

Ο Ουγκό Γιορίς φέρεται,σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ύψους 345.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόταση που ο 36χρονος Γάλλος τερματοφύλακας εξετάζει σοβαρά, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του με την Τότεναμ.

Όπως αναφέρει η Athletic, ο Γιορίς έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και παράλληλα την ευκαιρία να τριπλασιάσει τις ετήσιες απολαβές του. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας αμείβεται με 100.000 λίρες (115.000 ευρώ) την εβδομάδα από την Τότεναμ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ομάδα από την χώρα της Ανατολής μοιάζει έτοιμη να του προσφέρει 300.000 λίρες (345.000 ευρώ) εβδομαδιαίως.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια σταθερής παρουσίας με την ομάδα των «σπιρουνιών», με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Η Τότεναμ προτίθεται να του το ανανεώσει παρά την ηλικία του. Ωστόσο, έχει φροντίσει να του «επικοινωνήσει» πως δεν αναμένεται να είναι η πρώτη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ την επόμενη χρονιά.

Τα σενάρια που κάνουν λόγο για προσπάθεια της Τότεναμ να αποκτήσει τον Ντέιβιντ Ράγια της Μπρέντφορντ είναι υπαρκτά και αναμφίβολα βάζουν σε σκέψεις τον Γιορίς όσον αφορά το μέλλον του στον σύλλογο. Και αυτό διότι, δεν θα ήθελε να παραμείνει όντας η δεύτερη επιλογή στο τέρμα. Είναι λογικό, επομένως, να δελεάζεται από την συγκεκριμένη πρόταση.

Τα τελευταία χρόνια η Τότεναμ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και το ίδιο ισχύει για τον Γάλλο τερματοφύλακα. Η φετινή χρονιά είναι αρκετά κακή για την ομάδα του Λονδίνου, με τον Γιορίς να στιγματίζεται σε αρκετά ματς για την απόδοσή του. Έχοντας αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ο Γάλλος είδε τη σεζόν του να τελειώνει πρόωρα ύστερα από τον τραυματισμό του στον μηρό, στο ματς με τη Νιούκαστλ. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 4.000.000 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ