Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της ομάδας με τον Φώτη Χατζηκυριάκου! (pics)

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια που πέρασαν ο κόουτς Φώτης Χατζηκυριάκου μαζί με τον βοηθό του Σπύρο Ξανθόπουλο στην ομάδα της Προσοτσάνης, έφτασε η ώρα να πουν το δικό τους αντίο.


Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα μέσω των “social media” η από κοινού λύση της συνεργασίας του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Φώτη Χατζηκυριάκου αλλά και του άμεσου συνεργάτη του Σπύρου Ξανθόπουλου με την περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣΔ Προσοτσάνης.

Ο Φώτης Χατζηκυριάκου αποτέλεσε ένα αναπόσπαστο κομμάτι τα 4 αυτά χρόνια που υπηρέτησε πιστά την Προσοτσάνη και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως φεύγει από την ομάδα ως κάτι παραπάνω από ένας απλός φίλος.
Θα κρατήσουμε όμως και μία φράση που είπε ο ίδιος ο κόουτς στο αντίο του.

«Έχω περάσει από αρκετές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα πω εις το επανειδείν. Εύχομαι πάντα επιτυχίες».

Η κοινή πορεία που χάραξε ο Φώτης Χατζηκυριάκου με την ομάδα χαρακτηρίζεται ως πετυχημένη. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα, πέρασε την φιλοσοφία που ήθελε καταθέτοντας ψυχή και σώμα για την ομάδα αυτή, περνώντας μαζί με παίκτες και διοίκηση πολλές ώρες σημειώνοντας αμέτρητες χαρές και λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες και πολλές όμορφες στιγμές με το σωματείο αυτό που θα μείνουν χαραγμένες τόσο στον ίδιο τον Φώτη, όσο και τους ανθρώπους της Προσοτσάνης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε με αριθμούς αυτά που έχει καταφέρει ο προπονητής Φώτης Χατζηκυριάκου με την Προσοτσάνη:

93 ματς
61 Νίκες
20 Ισοπαλίες
12 Ήττες
193:72 Γκολ
1 πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΔ
1 Super Cup

Ο Φώτης Χατζηκυριάκου μιλώντας στα “social media” για το τέλος της συνεργασίας του με την Προσοτσάνη είπε τα εξής :

«Με εικόνες και χωρίς πολλά λόγια θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους που συνεργάστηκα αυτά τα 4 χρόνια στην ομάδα της Προσοτσάνης. Ήταν μεγάλος μου πόθος να προπονήσω αυτή την ομάδα ,κατέθεσα ψυχή για να βελτιώσω παίκτες και ομάδα. Ας μου επιτραπεί να κάνω ιδιαίτερη μνεία στην ψυχή αυτής της ομάδας τον εξαιρετικό Πάνο. Έχω περάσει από αρκετές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια ,αλλά είναι η πρώτη φορά που θα πω εις το επανειδείν. Εύχομαι πάντα επιτυχίες».

Εμείς σαν «Αθλητικός Κόσμος» θέλουμε να ευχηθούμε τόσο στον προπονητή Φώτη Χατζηκυριάκου όσο και στον Σπύρο Ξανθόπουλο καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε ότι και να κάνουν.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ