Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λιονέλ Μέσι: Ένας “εφιάλτης” στο Παρίσι

Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Αργεντίνου και το “εγχειρίδιο καταστροφής” μιας super team στο οποίο κάθε μέρα προσθέτουν μια σελίδα οι “Παριζιάνοι”.

Με τις αποδοκιμασίες να αποτελούν μόνιμο φαινόμενο στο Παρίσι οδεύουν προς το τέλος της σεζόν οι παίκτες του Γκαλτιέ που στο δρόμο τους προς ένα ακόμα πρωτάθλημα διέλυσαν και την Αζαξιό με το ευρύ αλλά όχι αρκετό 5-0.

Το κοινό στο “Parc des Princes” που απόλυτα δικαιολογημένα βράζει μετά και τον φετινό πρόωρο αποκλεισμό στο Champions League, δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένο όσα γκολ κι αν βάλουν ο Εμπαπέ, ο Νεϊμάρ κι ο Μέσι στην Αζαξιό. Για αυτό και κάνει κόλαση κάθε αναμέτρηση τόσο για τον Αργεντινό και τον Βραζιλιάνο που δείχνουν στα μάτια του αδιάφοροι όσο και για τον προπονητή τους που τελικά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.

Στην περίπτωση του Μέσι μάλιστα οι αποδοκιμασίες είναι λίγο παραπάνω βοερές, καθώς ο ίδιος έχει δώσει και εξωαγωνιστικά τις απαραίτητες αφορμές. Μια τέτοια για παράδειγμα ήταν το περιβόητο πια ταξίδι του παγκόσμιου πρωταθλητή στη Σαουδική Αραβία, χωρίς την ενημέρωση της ΠΣΖ, που έβαλε φωτιά στις φήμες για επικείμενη μεταγραφή εκεί. Ακόμα μια για την οποία βέβαια εμμέσως ευθύνεται ο Αργεντίνος, είναι και η δήλωση του προέδρου της Αλ Χιλάλ που δεν είπε τίποτα αλλά ίσως να είπε και τα πάντα.


“Μη με ρωτάτε για αυτο, θα μάθετε επισήμως”


Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση, η οποία ωστόσο βάσει των ενδείξεων αναμένεται να τελειώσει σύντομα τουλάχιστον όσον αφορά τον τον captain της εθνικής Αργεντινής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ