Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Τελικός» 3ης θέσης στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας με έπαθλο την 3η θέση της SuperLeague (20:00, Novasports Prime).

Ο Δικέφαλος θέλει μόνο τη νίκη ώστε να «πιάσει» στους 70 βαθμούς τον Ολυμπιακό και να πάρει εκείνος της 3η θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας σε δύο αποτελέσματα καθώς παραμένουν τρίτοι και με ισοπαλία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Νέλσον Ολιβέιρα αλλά και τον Ομάρ Ελ Καντουρί που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προφυλάσσεται. Επανήλθαν οι Ίνγκασον, Αουγκούστο, Σάστρε, Τάισον, αλλά και ο Κούρτιτς μετά από μήνες.

Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του νωρίτερα από το προσδοκώμενο, όπως επίσης και ο Ουσεϊνού Μπα. Αντίθετα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ραμόν, αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ