Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άστον Βίλα: Στο προσκήνιο ο Φεράν Τόρες

Η Άστον Βίλα ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο και στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, κινείται για την απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, Άστον Βίλα και Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για την επιστροφή του Φεράν Τόρες στην Αγγλία. Ο Ισπανός επιθετικός αποτελεί επιλογή τόσο του Ουνάι Έμερι όσο και του νέου τεχνικού διευθυντή των «χωριατών», Ματέου Αλεμάνι.

Η διοίκηση της Βίλα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την πορεία της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Έμερι. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς, όντας ισόβαθμη με την Τότεναμ και διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Από την στιγμή, λοιπόν, που η προοπτική της Ευρώπης είναι ορθάνοιχτη, στόχος της διοίκησης της ομάδας είναι να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Στο πλαίσιο αυτό, η Βίλα έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα με στόχο την μεταγραφή του Φεράν Τόρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία οι Καταλανοί αξιώνουν 45.000.000 ευρώ για την μεταγραφή με τις συζητήσεις να προχωρούν. Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση, αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του 23χρονου μεσοεπιθετικού στο Νησί μετά και το πέρασμά του από την Μάντσεστερ Σίτι τη διετία 2020-2022.

Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες μετρά συνολικά 67 συμμετοχές (3.820 λεπτά), τις περισσότρες εκ των οποίων φέτος, με 14 γκολ και 8 ασίστ. Επιπλέον, έχει κατακτήσει μία φορά το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ προσφάτως στέφθηκε πρωταθλητής Ισπανίας για πρώτη φορά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ