Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μια ανάσα από τον Κιμ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κιμ από τη Νάπολι βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίζονται έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας και να «ντύσουν» στα κόκκινα τον Νοτιοκορεάτη κεντρικό αμυντικό το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται ενεργά για τον Κιμ Μιν-τζαε, με τις δύο πλευρές μάλιστα να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται στη συνέχεια τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό.

Ο 26χρονος κεντικός αμυντικός έχει μικρή εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς αγωνίζεται σε αυτά μόλις τα τελευταία δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, μετά το μονοετές πέρασμά του από την Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2021/22, ακολούθησε η φετινή παρουσία του στη Νάπολι. Χρονιά που είναι και η κορυφαία στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Και αυτό διότι, όντας βασικό μέλος της ιταλικής ομάδας, ευτύχησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Serie A, εκτοξεύοντας παράλληλα την χρηματιστηριακή του αξία στα 60.000.000 ευρώ.

Οι 43 εμφανίσεις (3.726 λεπτά) με την ομάδα του ιταλικού νότου τη φετινή σεζόν έχουν «αναγκάσει» πολλές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του. Ανάμεσά τους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Τεν Χαχ θα ψάξει σίγουρα την ενίσχυσή της στο κέντρο της άμυνας το προσεχές καλοκαίρι. Ένας χώρος που πονάει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Με γνώμονα αυτόν, λοιπόν, εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν το ποσό των 60.000.000, που αντιστοιχεί στην ρήτρα του ποδοσφαιριστή με τη Νάπολι. Από την πλευρά της η ιταλική ομάδα δεν θα ήθελε να χάσει έναν από τους βασικούς της παίκτες και αναμένεται να αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις, όπως άλλωστε συνηθίζει υπό την διοίκηση του Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ