Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παρελθόν ο Τσιλιανίδης

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κοσμά Τσιλιανίδη! Ο Κοσμάς ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2019 και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια. Φόρεσε τα ασπρόμαυρα σε 66 επίσημους αγώνες και πέτυχε 10 γκολ, ενώ μοίρασε στους συμπαίκτες του 9 ασίστ. Πάνω απ’ όλα όμως ξεχώρισε για το ήθος και την δυναμική του προσωπικότητα. Κοσμά σ’ ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερες στον ΟΦΗ! Είσαι σημαντικό κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας μας και θα έχεις πάντα μια ξεχωριστή θέση στην οικογένειά μας».

 

Με αυτή την ανακοίνωση, ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε πριν λίγη ώρα τον Κοσμά Τσιλιανίδη για την τετραετή προσφορά του στον σύλλογο. Ο 29χρονος Θεσσαλονικιός επιθετικός από την πλευρά του, σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε τα εξής: 

«Τέλος λοιπόν…

4 χρόνια φορώντας αυτή φανέλα

Έζησα κ ζήσαμε όλοι μαζί πολύ ένδοξες στιγμές γι αυτό τον τόσο ιστορικό σύλλογο. Έζησα όμως και τους χειρότερους μου εφιάλτες εξαιτίας ορισμένων. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, φιλίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο και όλοι μαζί βάλαμε τις βάσεις ώστε ο ΟΦΗ να γίνει ξανά μεγάλος κι έτσι όπως όλοι τον θυμούνται!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κ. Μιχάλη Μπούση και την οικογένειά του για το ήθος και το μεγαλείο τους ως άνθρωποι.

Τον κύριο Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά διότι ήταν οι άνθρωποι που μ άνοιξαν την πόρτα για να γίνω μέλος αυτής της ομάδας καθώς και σε όλο το staff και τους συμπαίκτες μου που συνεργαστήκαμε και περάσαμε όλες αυτές τις στιγμές μαζί.

Τέλος οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ και το εννοώ.

Η αληθινή εκτίμηση και το ήθος φαίνονται στα δύσκολα και στις πιο δύσκολες και μαύρες στιγμές μου ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν δίπλα μου, φωνάζοντας το όνομα μου στο γήπεδο ή με ένα γειά σου ρε Τσίλια παιχταρά στο δρόμο.

Δυστυχώς παντού υπάρχουν ευθυνόφοβοι, ανάξιοι και μικροί άνθρωποι αλλά εγώ θα κρατάω πάντα τις πιο όμορφες στιγμές με αυτό το σήμα!

Πάμε ΟΦΗ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ