Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μονακό: Το “μαύρο κουτί” της πρώτης πρόκρισης σε F4

Η αξιόλογη συγκομιδή στις δύο πλευρές του παρκέ, τα συνεχόμενα step up και η το τρίδυμο Τζέιμς, Οκόμπο, Λόιντ που είναι ολόκληρη η ομάδα.

Η “Σταχτοπούτα” της φετινής έκδοσης του F4 δεν ταξίδεψε στη Λιθουανία για να συμπληρώσει την τετράδα, αλλά θέλοντας να αποδείξει ότι έχει πανω κάτω τις ίδιες πιθανότητες με τους πολύπειρους συνδιεκδικητές της ακόμα και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Στην προσπάθεια τους αυτή οι Μονεγάσκοι θα έχουν σαν ακλόνητο στήριγμα τούς πολύ καλούς αριθμούς που κατέγραψαν τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στα playoffs απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάικ Τζέιμς στην κανονική περίοδο έφτασε τους 82,4 πόντους μ.ο. στην επίθεση και τους 80,8 στην άμυνα στο κυρίως μέρος της σεζόν.

Αντιστοίχως, στους αγώνες με την Μακάμπι, η ομάδα από το πριγκιπάτο οριοθέτησε την απόδοση της στους 80,4 πόντους στο εμπρός μέρος του παρκέ και στους 84,2 στο αμυντικό της μισό.

Καταλήγοντας και για να γίνει αντιληπτό το πόσο σπουδαία είναι η πρώτη παρουσία του συνόλου του Ομπράντοβιτς στην αρένα της Ζαλγκίρις αρκεί να πούμε ότι πριν 9 χρόνια βρισκόταν στην Α2 του γαλλικού πρωταθλήματος.


Σημαντικό στατιστικό: Οι Τζέιμς – Οκόμπο – Λόιντ προσφέρουν το 52% πόντων και το 69% των ασίστ της ομάδας τους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ