Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τέλος από τον Κολοσσό Ρόδου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου ανακοίνωσε σήμερα (19/05) ο Κολοσσός Ρόδου, με την διοίκηση της ομαδας του νησιού να ευχαριστεί τον 48χρονο coach για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο τον ένα αυτόν χρόνο που τον υπηρέτησε χαρακτηρίζοντας μάλιστα την συνεργασία τους ως επιτυχημένη καθως η ομάδα τερμάτισε για άλλη μια χρονιά στις οκτώ πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και αγωνίστηκε στα playoffs. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Ηλία Παπαθεοδώρου για την προσφορά του.

Στον έναν χρόνο που κράτησε η συνεργασία μας οι στιγμές χαράς ήταν πλειοψηφία και η σεζόν 2022/23 χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη με τον κόουτς Ηλία στο τιμόνι. Ο Κολοσσός H Hotels παρέμεινε μία σταθερή δύναμη της Basket League και για ακόμη μία χρονιά τερμάτισε στην πρώτη οκτάδα, συμμετέχοντας στα playoffs.

Παράλληλα, διατηρήθηκε η εξαιρετική σχέση και σύνδεση του κόσμου με την ομάδα και μαζί μετέτρεψαν το κλειστό της Καλλιθέας σε μία από τις καλύτερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, καθώς σε έντεκα παιχνίδια, η ομάδα μας πανηγύρισε τη νίκη στα εννιά από αυτά.

Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ωραίο μπάσκετ και παρακολούθησε μία ομάδα μαχητική που τα έδινε όλα σε κάθε παιχνίδι και κάθε αγωνιστική…

Ηλία σ’ ευχαριστούμε για όλα, εις το επανιδείν…”

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ