Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: «Κλεφτές ματιές» σε Ρόμπερτσον

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Άντριου Ρόμπερτσον. Οι «μερένγκες» έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Σκωτσέζο αμυντικό και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση 45 εκατομμυρίων λιρών για να δελεάσουν τους Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται να έχει εστιάσει στον Άντριου Ρόμπερτσον για το αριστερό άκρο της άμυνας της.

Οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί που αντιμετώπισε τη φετινή χρονιά ο Φερλάν Μεντί και η αναγκαστική μετατόπιση του Καμαβινγκά στη θέση του αριστερού μπακ έχουν προβληματίσει αρκετά τη διοίκηση της Ρεάλ. Η έλλειψη λύσεων στη συγκεκριμένη θέση κάνει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσής της. Μία από αυτές τι λύσεις, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, φαίνεται πως είναι ο Ρόμπερτσον. Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Κλοπ. Επιπλέον, το γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι η Λίβερπουλ αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντική ανανέωση του ρόστερ της κάνει την υπόθεση της συγκεκριμένης μεταγραφής ακόμα πιο δύσκολη.

Ωστόσο, οι «ρεντς» αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο θέλει να πατήσει η Ρεάλ. Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, η ομάδα του Αντσελότι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών κυνηγώντας την επίτευξη της συμφωνίας. Ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό που ενδεχομένως χρειαστούν για να κάνουν δικό τους τον Αλφόνσο Ντέιβις από την Μπάγερν.

Ο 29χρονος Ρόμπερτσον, που έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2026, έχει αγωνιστεί σε 43 παιχνίδια τη φετινή σεζόν (3.328 λεπτά) μοιράζοντας 11 ασίστ. Συνολικά, έχει πάρει μέρος σε 267 ματς (22.812 λεπτά) σκοράροντας 8 γκολ και μοιράζοντας 63 ασίστ με τη φανέλα της ομάδας του Κλοπ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ