Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παραμένει ο Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν, καθώς τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα.

Έγιναν διάφορες συσκέψεις που αφορούν το αύριο του ΠΑΟΚ. Μετά την ολοκλήρωση των επαφών αυτών, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναχώρησε για την πατρίδα του. Στο αεροδρόμιο περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι τον Ρουμάνο τεχνικό. Κι αυτός δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

«Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα. Ήταν μια δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική σεζόν. Είμαι ακόμη επηρεασμένος από το τελευταίο αποτέλεσμα. Έχω κοουτσάρει σε 11 τελικούς, Κύπελλα, Champions League Ασίας και League Cup, έχω κερδίσει 7 και έχω χάσει 4 ματς και αυτό ήταν το πιο επώδυνο. Επίσης, έχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά αυτό που έγινε τώρα με πονάει πάρα πολύ».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ