Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στα «πράσινα» ο Τζούρισιτς

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι η τρίτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού για φέτος το καλοκαίρι.

Ο 30χρονος Σέρβος αποτέλεσε… στόχος για το «τριφύλλι» από την πρώτη στιγμή που έπεσε η Σαμπντόρια, της οποίας ήταν μέλος της, γνωρίζοντας πως θα μείνει ελεύθερος, μιας και υπήρχε ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του.

Ο Τζούρισιτς αγωνίστηκε τα τελευταία 4 χρόνια στην Σαμπντόρια, ενώ πιο πριν έχειπεράσει από Χερενφέιν, Μπενφίκα, Μάιντς, Σαουθάμπτον, Άντερλεχτ, Μπενεβέντο και Σασουόλο. Είναι διεθνής παίκτης με την Εθνική Σερβίας, με συμμετοχή και στο τελευταίο Μουντιάλ. Να σημειώσουμε πως είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, μιας και έχει περάσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, μετά από σύσταση τότε του Ίλια Ίβιτς.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

O Φίλιπ Τζούρισιτς γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1992 στο Ομπρένοβατς. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Ραντνίσκι Ομπρένοβατς, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 αποκτήθηκε από την ολλανδική Χερενφέιν. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Eredivisie του έδωσαν το «διαβατήριο» για την Μπενφίκα όπου μετακινήθηκε το 2013. Ακολούθως έπαιξε ως δανεικός σε Μάιντς, Σαουθάμπτον, Άντερλεχτ κι ακολούθησε η Σαμπντόρια.

Τον Ιανουάριο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπενεβέντο κι έξι μήνες αργότερα τον έκανε δικό της η Σασουόλο. Έπειτα από τέσσερις καλές σεζόν, το 2022 επέστρεψε στη Σαμπντόρια, όπου αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Τζούρισιτς υπήρξε διεθνής από νεαρή ηλικία με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, ενώ μετράει 41 συμμετοχές και 5 γκολ με την εθνική ανδρών.

Καλωσορίζουμε τον Φίλιπ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ