Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Και επίσημα λύση συνεργασίας με Μπαράλες ο Αστέρας Τρίπολης

Μετά από μία τετραετία γεμάτη με επιτυχίες, ο Χερόνιμο Μπαράλες αποχαιρετάει τον Αστέρα Τρίπολης, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος της Αρκαδίας.

Ο έμπειρος Αργεντίνος επιθετικός κατά την δεύτερη θητεία του στον σύλλογο (είχε προηγηθεί η περίοδο 2013 – 2015), είχε 195 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, σημειώνοντας 59 γκολ.

Αξίζει να σημειώθει πως ο Μπαράλες είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που δείχνει πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του στους Αρκάδες.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jeronimo Barrales.

Ο Jeronimo Barrales αγωνίστηκε στην ομάδα μας σε δύο διαφορετικές περιόδους (2013-2015) και (2019-2023) και φόρεσε την φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για συνολικά έξι αγωνιστικές σεζόν. Συμπλήρωσε 195 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, σημείωσε 59 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Ευχαριστούμε τον Jeronimo Barrales για την προσφορά του στον ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμαστε κάθε καλό στην συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής του διαδρομής.

 

ΔΗΛΩΣΗ
«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και στους ανθρώπους της ομάδας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι το δεύτερο σπίτι μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα περάσαμε μαζί. Το ξέρω ότι δεν θα χαθούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τους ανθρώπους της διοίκησης, όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα, καθώς και όλους τους εργαζόμενους στην ομάδα. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ για την αγάπη τους και την στήριξή τους. Αυτά τα έξι χρόνια ήταν για εμένα τα καλύτερα χρόνια στην επαγγελματική μου διαδρομή και θα τα κρατήσω για μια ζωή στην καρδιά μου!»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ