Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντομινίκ Σομποζλάι: Σημαντική ενίσχυση για τους “κόκκινους” του Λίβερπουλ

Στο “Anfield” κατέληξε με συνοπτικές διαδικασίες ο επιθετικογενής Ούγγρος μέσος, Ντομινίκ που τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνιζόταν στη Λειψία

Μια καίρια προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η Λίβερπουλ που κατάφερε έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ να εξασφαλίσει την υπογραφή του ανερχόμενου πρώην μέσου της Λειψίας, Ντομινίκ Σομποζλάι.

Photo credits: Liverpool FC

Η ομάδα του Κλοπ προχώρησε σε ακόμα μία αγορά για τον πονεμένο χώρο του κέντρου της δίνοντας ένα λογικό για τη εποχή μας πόσο προκειμένου να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Photo credits: Liverpool FC

Ο 22χρονος Μαγυάρος έρχεται στο Μέρσεϊσάιντ για να προσθέσει ίσως το μοναδικό στοιχείο που λείπει από τον μέχρι πρότινος κραταιό “κόκκινο” άξονα που δεν είχε μέχρι σήμερα έναν παίκτη που να απειλεί με συνέπεια από μακριά.

Φτάνει επίσης στη βόρεια Αγγλία για λογαριασμό μιας ομάδας με την οποία είναι συνδεδεμένος και συναισθηματικά χάρη κυρίως στον θαυμασμό του για τον Στίβεν Τζέραρντ εξαιτίας του επέλεξε και τον αριθμό 8 στην καινούρια του φανέλα.

Photo credits: Liverpool FC

Στα θετικά πέραν τον όσων κάνει μέσα στο γήπεδο μπορούμε να συνυπολογίσουμε στην περίπτωση του Σομποζλάι και το γεγονός ότι από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ καταφέρνει πάντα να κατακτά κάτι με τις ομάδες του έχοντας μάλιστα κυρίαρχο ρόλο σε αυτές.


Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΟΜΠΟΖΛΑΪ

2017/18 Αυστριακή Bundesliga

2018/19 Αυστριακή Bundesliga – Κύπελλο Αυστρίας

2019/20 Αυστριακή Bundesliga – Κύπελλο Αυστρίας

2020/21 Αυστριακή Bundesliga – Κύπελλο Αυστρίας

2021/22 Κύπελλο Γερμανίας

2022/23 Κύπελλο Γερμανίας


Τέλος, αξιζει να σταθούμε και στο γεγονός πως ο νέος ποδοσφαιριστής των “reds” πρωταγωνιστεί και με τα εθνικά χρώματα όντας αρχηγός των Ούγγρων με τη φιλοδοξία να είναι είμαι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας τους να διατηρηθούν στο υψηλότερο επίπεδο στο οποίο έχουν κάνει την επανεμφάνιση τους μετά από πολύ καιρό.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ