Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Χάρι Κέιν: Ο ίδιος πείστηκε, αλλά…

Δημοσιεύματα των τελευταίων λεπτών αναφέρουν ότι η Μπάγερν απέσπασε τη συγκατάβαση του Άγγλου επιθετικού και πλέον εστιάζει στην πάντα απρόθυμη να το παραχωρήσει Τότεναμ.

Προ ημερών μιλήσαμε και πάλι για την επιδίωξη της Μπάγερν Μονάχου να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν. Τότε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας βρέθηκε η πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ που κατατέθηκε στη Τότεναμ ώστε να απελευθερώσει τον ηγέτη της απ’ τα δεσμά του.

Σήμερα γράφουμε αυτές εδώ τις γραμμές λόγω της νέας είδησης που προέκυψε σχετικά με το ζήτημα και αναφέρει ότι η “Βαυαροί” κατάφεραν να πάρουν με το μέρος τους στη διαπραγμάτευση και τον Κέιν ο οποίος αποτελεί αδιαμφισβήτητα διακαή τους πόθο.

Το δημοσιεύματα και κυρίως αυτό του γερμανικού “Sky SPORTS” αναφέρουν επίσης ότι οι Γερμανοί ετοιμάζονται να καταθέσουν και νέα εξαιρετικά υψηλή, για τα δεδομένα τους, πρόταση ύψους 93 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό βέβαια που δεν θα τους βοηθήσει πιθανότατα να καταβάλλουν την αντίσταση των “σπιρουνιών” που δεν πέφτουν από τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ότι και να γίνει τελικά ωστόσο, ένα είναι σίγουρο. Πρόκειται για τον πιο αδικημένο ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής με διαφορά από τον δεύτερο.

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα γίνει τελικά;

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ