Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέλι Εμπάνζου: Ένα παιδί της Λούτον από το Κονγκό

Ο Πέλι Ράντοκ Εμπάνζου είναι ίσως ο πιο ξεχωριστός ποδοσφαιριστής της σεζόν της Premier League που έρχεται και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος.

Ο Πέλι Ράντοκ Εμπάνζου γεννήθηκε στην Αγγλία αλλά κατάγεται από το Κονγκό, του οποίου μάλιστα τα εθνικά χρώματα υπηρετεί. Ο Πέλι βρίσκεται αυτό το διάστημα στη νεοφώτιστη στην Premier League, Λούτον Τάουν, με την οποία κιόλας ετοιμάζεται να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Λούτον και Εμπάνζου πορεύονται μαζί την τελευταία δεκαετία. Καθώς ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής έφτασε στην ομάδα το 2013. Όταν δηλαδή εκείνη βρισκόταν στην πέμπτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η αγγλική ομάδα που έχει στις τάξεις της τον Εμπάνζου από τα είκοσι του χρόνια έχει και έχει δει σε αυτόν, όπως αποδεικνύεται και από την προσφορά του νέου συμβολαίου που του έκανε, τον καπετάνιο που θα οδηγήσει την ομάδα και στις νέες περιπέτειες της που προς το παρόν θα εξελίσσονται στα μεγάλα σαλόνια.

Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν έχουν γίνει γνωστές. Το μόνο που γνωρίζουμε και ίσως η μόνη χρηστική πληροφορία σχετικά με την υπόθεση αυτή είναι ότι ο ηγέτης της Λούτον έχει την πρόθεση να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας τους.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμπάνζου έχει φορέσει τη φανέλα της Λούτον 326 φορές έχοντας προσφέρει και 23 γκολ από το χώρο του κέντρου στον οποίο αγωνίζεται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ