Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… 11άδα πρωταθλητών που έφυγε από την Τσέλσι (pic)

Θέλει ν΄ αφήσει πίσω της την περσινή χρονιά η Τσέλσι και να δημιουργήσει μια ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει τόσο τους εγχώριους όσο και τους εξωτερικούς τίτλους.

Καμία σχέση δεν έχουν οι ”μπλε” σε σχέση με εκείνους την σεζόν 2020-2021, όταν και κατέκτησαν το 2ο Champions League της ιστορίας τους, το δεύτερο Super Cup Ευρώπης αλλά και το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο νέος προπονητής του κλαμπ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όταν συμφώνησε με τον σύλλογο, ήξερε ότι έπρεπε να ξεκαθαρίσει το ρόστερ και να θέσει κάποιους νέους κανόνες, αφήνοντας τελικά μια.. εντεκάδα πρωταθλητών να φύγει από το ”Στάνφορντ Μπριτζ”.

Πούλισικ, Λόφτους Τσικ και Μπακαγιόκο μετακόμισαν στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Μίλαν, ενώ ο Μάουντ έφυγε για την Γιουνάιτεντ.

Για την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ έκανε το δρομολόγιο ο Ματέο Κόβασιτς, με τον Χάβερτς να παραμένει στην πρωτεύουσα αλλά για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Ο Αθπιλικουέτα μετά από έντεκα χρόνια στην Τσέλσι, αποχώρησε για την Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης για την μονοετή τους συνεργασία, ενώ ο Ν’Γκολό Καντέ ετοίμασε βαλίτσες για Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.

Ο 51χρονος Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μεντί κάτω από τα γκολπόστ, ενώ ο Μπάμπα Ραχμάν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουλιμπαλί ενδέχεται να μετράει μέρες στο στρατόπεδο των Λονδρέζων.

Παρακάτω η ”χρυσή” 11άδα της Τσέλσι την σεζόν 2020-21:

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "PULISIC HAVERTZ MOUNT KOVACIC KANTE BAKAYOKO BABA RAHMAN AZPILICUETA KOULIBALY LOFTUS-CHEEK MENDY"

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ