Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΣΑ: Ανανέωσε με Κλάους και άλλους 5 παίκτες

Έξι ανανεώσεις από τον περσινό κορμό της ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ, Στέφανο Αθανασιάδη, να ανοίγει τον «χορό». 

 

Στη συνέχεια η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε ακόμα πέντε ποδοσφαιριστές. Τον Βαλάντη Κοζορώνη, τον Νίκο Γκόλια, τον Νέστορα Γκέκα, τον Τζέημς Σταμόπουλο και τον Βασίλη Μπούζα, ενώ στην ΑΣΑ συνεχίζουν καθώς έχουν συμβόλαιο, οι Σκόνδρας, Τσέλιος, Ξύδας, Ελιβέντο, Γκινής, Γκαντής, Ζάγκος, Βερνάρδος, Θεολόγης και Κορέλλας.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κλάους Αθανασιάδη. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους με τα χρώματα της Αναγέννησης μέτρα σε 52 συμμετοχές 10 γκολ και 3 ασίστ.

Κλάους σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Τζέημς Σταμόπουλο. Στις δύο σεζόν παρουσίας του στην Αναγέννηση αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Τζέημς σου ευχόμαστε με υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νέστορα Γκέκα. Με τη φανέλα της Αναγέννησης έχει αγωνιστεί σε 84 παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 36 από αυτά.

Νέστορα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαλάντη Κοζορώνη. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Βαλάντη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Γκόλια. Ο αρχηγός μας μετρά συνολικά 80 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα, σημειώνοντας και 5 γκολ.

Νίκο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μπούζα. Σε 10 συμμετοχές με την Αναγέννηση μέτρησε 1 γκολ και 1 ασίστ.

Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ