Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή από την Ολλανδία με τεράστια κέρδη

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ολλανδία και επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας αποκομίσει τεράστια κέρδη, που θα την βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Ελλάδα, μετά τον φιλικό θρίαμβο απέναντι στην επιπέδου Champions League, Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι σκληρές προπονήσεις και η ασταμάτητη δουλειά τόσο από τους παίκτες, όσο και από τον προπονητή, φαίνεται να έπιασαν τόπο.

Οι δύο μεγάλες εμφανίσεις της Ένωσης με Άντβερμπ και Σαχτάρ, δείχνουν πως παρά τις καλοκαιρινές διακοπές, δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ΑΕΚ, αλλά αντιθέτως έχει ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό το 20ήμερο που οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην Ολλανδία, έδωσε την ευκαιρία στον Αλμέιδα να δει ακόμη καλύτερα του παίκτες του, να διορθώσει τυχόν λάθη -που σίγουρα υπήρξαν την προηγούμενη σεζόν- και μέσα απ’ όλα αυτά η ΑΕΚ απέκτησε κέρδη, που θα την βοηθήσουν να κάνει το βήμα παραπάνω για τη νέα απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Παίκτες και σταφ μια οικογένεια

Αυτό που έχει καταφέρει ο Ματίας Αλμέιδα, πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο. Φαίνεται άλλωστε και από τον τρόπο που οι παίκτες του συμπεριφέρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντινός τεχνικός, έχει ενώσει την ομάδα! Όλοι οι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται πάνω απ’ όλα για το καλό της ομάδας και βάζουν κάτω το «εγώ» τους.

Έχουμε δει βασικούς ποδοσφαιριστές να κάνουν πίσω, να υπακούν στις εντολές του προπονητή τους και όλα αυτά για το καλό της ομάδας. Και πως να μην το κάνουν άλλωστε, αφού ο Αλμέιδα με τις επιλογές του έχει κερδίσει τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών του και φυσικά την εμπιστοσύνη τους.

Έτσι η προετοιμασία στην Ολλανδία, έφερε πιο κοντά παίκτες και προπονητή με το κλίμα να είναι εξαιρετικό ανάμεσά τους, κάτι που δείχνει μόνο υγεία για μια ομάδα που θέλει να φτάσει στο υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Λιβάι Γκαρσία

Τι και αν ενσωματώθηκε στο τέλος της προετοιμασίας, τι και αν δεν ακολούθησε ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα, ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε στη χθεσινή αναμέτρηση με την Σαχτάρ και αγωνίστηκε, λες και δεν είχε περάσει ούτε μια ημέρα από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός της Ένωσης, με την εμφάνιση του κόντρα στην ουκρανική ομάδα, επιβεβαίωσε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στα «κιτρινόμαυρα» και το πόσο σωστά έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που δεν τον παραχώρησε όταν ήρθε η πρόταση των 15 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, ο Γκαρσία χθες έδωσε και την απάντησή του στα όσα ακούγονται περί της αποτελεσματικότητας του στο σκοράρισμα. Και ποια ήταν αυτή; Ένα πολύ εύκολο χατ-τρικ απέναντι σε μια ομάδα που έχει τεράστια εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις, δηλώνοντας παρών και έτοιμος για την θέση βασικού την νέα σεζόν, αφού όπως είχε δηλώσει ο Αλμέιδα, κανενός η παρουσία στην ενδεκάδα δεν θεωρείται δεδομένη.

Το «λαμπρό» μέλλον που εντυπωσιάζει

Ζίνι, Γεμπόα και Λαμαράνα, τρία ονόματα που πριν από λίγες ημέρες δεν ήταν γνωστά στους φίλους της ΑΕΚ, αλλά από τώρα και για τα επόμενα πολλά χρόνια σίγουρα θα τα θυμούνται. Τρεις νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που όσο παίρνουν χρόνο συμμετοχής με την ομάδα, τόσο πιο πολύ εντυπωσιάζουν και τους φιλάθλους, αλλά και τον προπονητή.

Γιατί χθες η αποκάλυψη δεν ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, αφού πάνω-κάτω ξέρουμε τις ικανότητες του, αλλά ο Ζίνι. Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε σκοράρει και στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Άντβερμπ.

Οι καλές εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο και η απόδοση των τριών αυτών παιδιών στις προπονήσεις, δείχνουν πως η Ένωση μπορεί να βασίζεται και να έχει εμπιστοσύνη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς μιλάμε για μια «γεμάτη» σεζόν με πολλά και απαιτητικά παιχνίδια.

Και που να έρθουν και οι μεταγραφές…

Ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι φίλοι της ΑΕΚ δεν θα περιμέναν ότι χωρίς καν να έχει ξεκινήσει και επίσημα οι σεζόν, η Ένωση θα μπορούσε να επικρατήσει με τόσο μεγάλη άνεση, κόντρα σε Άντβερμπ και Σαχτάρ. Και όμως η ομάδα Αλμέιδα το έκανε και αυτό. Και μάλιστα το έκανε, χωρίς καν να έχουν έρθει οι μεταγραφές που περιμένει ο Αργεντινός προπονητής.

Πινέδα, Πιζάρο αλλά και ο κεντρικός αμυντικός που περιμένει η ΑΕΚ, δεν έχουν ακόμα φτάσει και ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά η Ένωση κατάφερε να πάρει δύο πολύ μεγάλα φιλικά αποτελέσματα χωρίς αυτούς, κάτι που πιστώνεται και στον ίδιο τον προπονητή.

Ο Αλμέιδα δείχνει πως όποιο και να είναι το υλικό της ομάδας, μπορεί στον κάθε παίκτη να βρει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, που θα δώσουν αυτό που λείπει και χρειάζεται η ενδεκάδα. Αν λοιπόν, όλα αυτά η ΑΕΚ τα πέτυχε στην Ολλανδία, χωρίς καν να έχει ενισχυθεί από τις μεταγραφές, φανταστείτε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα, όταν θα έρθουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ