Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Έκλεισε Γεντβάι και τον φέρνει στην Αθήνα

Σε προφορική συμφωνία με τον έμπειρο Κροάτη αμυντικό ήρθε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δείχνει με κάθε τρόπο ότι έχει τη διάθεση να μεγαλώσει το τρομερά πληγωμένο τα τελευταία χρόνια status της.

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη προχωρά, όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έγκριτων ελληνικών ιστοσελίδων φέρνει σήμερα στην Αθήνα τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τιν Γεντβάι.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός φτάνει στη χώρα μας έχοντας συλλέξει αρκετές εμπειρίες από πρωταθλήματα εντός και εκτός Ευρώπης. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Γεντβάι αν και έφτασε με μια “δρασκελιά” από την πάντα αξιόλογη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη μεγάλη ομάδα του Λεβερκούζεν, αυτή την περίοδο ήταν δανεικός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας στην Αλ Αΐν. Κάτι που καταδεικνύει την καθοδική πορεία της καριέρας του τα τελευταία χρόνια.

Παρά ταύτα όμως πρόκειται πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με κίνητρο και προοπτική καθώς βρίσκεται ακόμα στα 27 του χρόνια και παραγκωνισμένος από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας να πούμε ότι ο παίκτης έχει καταγράψει 26 συμμετοχές με την “Hrvatska”. Ενώ αποτέλεσε και μέλος του συνόλου του Ζλάτκο Ντάλιτς που έφτασε ως τις παρυφές της κορυφής του κόσμου με τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.


*Hrvatska: Εθνική Ομάδα της Κροατίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ