Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Ντάντας 

Ο Τιάγκο Ντάντας με μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ.

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 22χρονος Πορτογάλος ευχαρίστησε τόσο τον σύλλογο για την περσινή σεζόν, όσο και τους φίλους της ομάδας για την αγάπη και την στήριξή τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά η δήλωση του Ντάντας:

«Η προηγούμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτική. Με υποδέχθηκε μία υπέροχη ομάδα και ένα επιτελείο που με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη μου ημέρα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε πέρσι όλα όσα θέλαμε αλλά είμαι σίγουρος πως φέτος όλα θα αλλάξουν για την ομάδα και θα επιστρέψει στο δρόμο των τίτλων.

Θέλω να πω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως σας είμαι ευγνώμων και συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα που αγαπάτε με τον ίδιο τρόπο που πράξατε πέρσι γιατί σας έχουν ανάγκη.

Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ ΠΑΟΚ».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ