Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυξάνεται η λίστα! Θα αποδοθούν ευθύνες;

Ολοένα και αυξανόμενη παρουσιάζεται η λίστα με τις ομάδες που εμπλέκονται στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στη χώρα μας με την Interpol να διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και δυόμισι χρόνια!!

Αναλυτικότερα έγιναν γνωστές οι περιοχές στις οποίες εδρεύουν οι ομάδες που «ελέγχονται» για πιθανό στήσιμο αγώνων! Συνολικά φαίνεται να εμπλέκονται 13 ΠΑΕ από τη SL2!

  • Δύο (2) από τη Βόρεια Ελλάδα

  • Δύο (2) από τη Θεσσαλία

  • Πέντε (5) από την Αττική

  • Μία (1) από την Πελοπόννησο

  • Τρεις (3) από τα νησιά

Να επισημάνουμε ότι τέσσερις (4) εξ’αυτών δεν αγωνίζονται πια στη δεύτερη κατηγορία καθώς έχουν υποβιβαστεί.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη 5 ΠΑΕ από τη SL1 πιθανόν να εμπλέκονται στο σκάνδαλο αυτό, με τα πλοκάμια του παράνομου στοιχήματος να έχουν επεκταθεί σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας!!

Οι φήμες «οργιάζουν» περί φαινομένου συγκάλυψης προκειμένου να αποφευχθεί τόσο η διάλυση γνωστών ομάδων όσο και η σύλληψη ορισμένων προσώπων!

Θα αποδοθούν επιτέλους ευθύνες πειθαρχικές και ποινικές για να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο από τις «σκιές»; Ή θα υπάρξει κάτι «μαγικό» και όλα θα συνεχιστούν κανονικά;

Όλες οι ΠΑΕ είναι αθώες μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ωστόσο η γραμμή και οι οδηγίες της Interpol είναι να υπάρξει τιμωρία ακόμα και με ισχυρή πιθανολόγηση (δηλαδή χωρίς αποδεικτικά στοιχεία)!!

Εισαγγελικές αρχές, ΕΠΟ και Πολιτεία θα μεριμνήσουν άμεσα για το ζήτημα όπως οφείλουν; Η συνέχεια αναμένεται σίγουρα με μεγάλο ενδιαφέρον!

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ