Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕΚ: Ρίχνει “άγκυρα” ο Λιβάι (;)

Με μια πολύ σημαντική επιτυχία καληνύχτησε τους οπαδούς της χθες βράδυ η “Ένωση” που επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Λιβάι Γκαρσία για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έκανε το χρέος της μπροστά στον κίνδυνο που έχει εμφανιστεί στο “κατώφλι” της και αφορά την απώλεια του “θωρηκτού” της από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο από τη γαλλική Λανς που το πολιορκεί εδώ και εβδομάδες. Είναι σημαντικό να πούμε ότι διπλασιάστηκαν πια οι αποδοχές του παίκτη και ως εκ τούτου ισχυροποιήθηκε και η θέση της αθηναϊκής ομάδας σε ενδεχόμενη μελλοντική διαπραγμάτευση.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28.

Ο Λιβάι ήρθε στην ΑΕΚ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 και στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε 111 επίσημους αγώνες και σημείωσε 32 γκολ. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης πορείας της σεζόν 2022-23 με την κατάκτηση του νταμπλ.”

Οι πρώτες δηλώσεις του Λιβάι:

Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με την ΑΕΚ. Ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές τη σεζόν που πέρασε με την κατάκτηση του νταμπλ. Εχουμε πολύ σπουδαίους αγώνες μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Μόνο ΑΕΚ!”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ