Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Χαιρέτα τον Όλεγκ που έβριζες

Τέλος ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατόρθωσε να τον παραχωρήσει με περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Είναι πλέον επίσημο. Ο Ρέαμπτσιουκ δεν είναι παίκτης της ομάδας του Πειραιά αλλά της ιστορικής και επίσης “ερυθρόλευκης” ομάδας της Ρωσίας αντί ενός ποσού που αποτελεί αδιαμφισβήτητα μεγάλη έκπληξη εφόσον πρόκειται για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Photo credits: Spartak Moscow FC (IG account)

Ο Μολδαβός “πολεμιστής” αποχωρεί μετά από 120 αγώνες με τους Πειραιώτες έχοντας δεχθεί ύβρεις από εκατομμύρια στόματα οπαδών της ομάδας του χάρη στις ανύπαρκτες τεχνικές του δεξιότητες.

Πλέον όμως και αφού αυτά ανήκουν στο παρελθόν μαζί με τον ίδιο όλοι εξυμνούν την ανδρεία και την αυταπάρνηση του δικού τους Όλεγκ που ήταν εκεί κάθε φορά εκεί όταν τον χρειαζόταν ο σύλλογος. Ξεχωριστή θέση μάλιστα στους διθυράμβους έχει το γκολ του απέναντι στον Παναθηναϊκό όχι επειδή επετεύχθη με πολύ όμορφο τρόπο αλλά μόνο και μόνο επειδή στέρησε το πρωτάθλημα από τον “αιώνιο” αντίπαλο Παναθηναϊκό.

Εμείς με τη σειρά μας θα πούμε πως ναι μεν ο παίκτης παρουσίασε την εικόνα ενός παίκτη που πλέον αγνοείται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο όσον αφορά την ανθεκτικότητα και την προσήλωση του, όμως κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι έπρεπε να συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του πειραϊκού ρόστερ. Κι αυτό γιατί στερείται των τεχνικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται για να υποστηρίξει τη θέση του αριστερού μπακ σε μια ομάδα στην οποία και αυτή η θέση έχει κομβικό ρόλο στην επίθεση.

Κλείνουμε με την ευχή να μην πραγματοποιηθούν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και να αξιοποιηθούν τα χρήματα που ελήφθησαν όπως τους πρέπει.

Το post του Ρέαμπτσιουκ στο Instagram:

Photo credits: Oleg Reabciuk (IG account)

Ήταν ευχαρίστηση μου

Σας ευχαριστώ για όλα

Το αντίο του Ολυμπιακού:

Photo credits: Olympiacos FC (IG account)

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σε ευχαριστούμε για τις μνήμες

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ