Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζακ Χάρισον: Μια μεταγραφή που δεν έχει προηγούμενο

Στις επόμενες γραμμές θα φέρουμε στο φως μια ιστορία που εξελίχθηκε τις τελευταίες ώρες και αδιαμφισβήτητα διεκδικεί τη δική της θέση στην ιστορία χωρίς όμως πολλοί να τη γνωρίζουν ως στιγμής.

Ο Τζακ Χάρισον, παίκτης της Λιντς, αποτελεί τα τελευταία καλοκαίρια ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Premier. Το ίδιο συνέβη και φέτος όπου η Άστον Βίλα και η Έβερτον όχι μόνο τον παρακολούθησαν, αλλά προσπάθησαν και να τον κάνουν δικό τους δημιουργώντας μάλιστα μια ανεπανάληπτη κατάσταση.

Αφού ο ποδοσφαιριστής προχώρησε στην πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων για λογαριασμό της ομάδας από το Μέρσεϊσάιντ. Ενώ την ίδια ώρα και η Άστον Βίλα είχε έρθει σε επαφή με τον ίδιο προκειμένου να περάσει ιατρικά και για εκείνη.

Ωστόσο η διαδικασία με τους “villans” δεν προχώρησε, διότι εκείνοι ενημερώθηκαν ότι ο υποψήφιος παίκτης τους “κουβαλά” έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έναν με ενάμιση μήνα.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Άγγλος ακραίος επιθετικός παρέμεινε στα “ζαχαρωτά” τα οποία εν τέλει θα ενισχύσει για την τρέχουσα σεζόν όπως και τα ίδια ανακοίνωσαν πριν από λίγο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ