Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

FIBA World Cup 2023: Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας (videos)

Εύκολες νίκες για τα φαβορί, υπερβολική “λάμψη” NBA και μια εκθαμβωτική εμφάνιση του Καναδά στο ντέρμπι της ημέρας περιελάμβανε το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Mundobasket 2023.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας όπως αυτά διαμορφώθηκαν ήταν κατά τα 7/8 αναμενόμενα και σε κάποιο βαθμό “δεδομένα”. Αυτό ωστόσο που κανείς δεν περίμενε ήταν το +30 του Καναδά έναντι της Γαλλίας στο ντέρμπι της ημέρας και πρώτο σπουδαίο αγώνα του τουρνουά γενικότερα.

Τα αποτελέσματα

Μανίλα (Φιλιππίνες) – Όμιλος Α
Ανγκόλα – Ιταλία 67-81

Στον συγκεκριμένο αγώνα έγινε το πρώτο τζάμπολ της φετινής διοργάνωσης και αντιμέτωπες βρέθηκαν δύο ομάδες με διαχρονική παρουσία στα Παγκόσμια Κύπελλα. Τώρα σχετικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, πρόκειται για ένα ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια της, το οποίο κρίθηκε από τη σαφέστερα μεγαλύτερη ποιότητα των γειτόνων μας.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Σιμόνε Φοντέκιο

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Δομινικανή Δημοκρατία – Φιλιππίνες 87-81

Το παιχνίδι αυτό προοιωνιζόταν ως ιστορικό και εν τέλει ήταν, αφού για χάρη του συγκεντρώθηκε το μεγαλύτερο πλήθος κοινού που έχουμε δει ποτέ σε γήπεδο που διεξάγεται αγώνας Mundobasket. Κεντροαμεικανοί και Ασιάτες συνετέλεσαν στη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού σαρανταλέπτου ικανοποιώντας την προσμονή των οικοδεσποτών για τη διοργάνωση που θα φιλοξενούσαν. Ενώ ε ότι έχει να κάνει με όσα είδαμε στο παρκέ, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με αρκετές ισοπαλίες και εναλλαγές στο σκορ να χαρακτηρίζουν την πορεία της. Στο τέλος βέβαια υπερίσχυσαν οι συμπατριώτες του Καρλ – Άντονι Τάουνς που επιβλήθηκε και στο προσωπικό του match up με τον Τζόρνταν Κλάρκσον.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Καρλ – Άντονι Τάουνς

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Το ρεκόρ

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)


Μανίλα (Φιλιππίνες) – Όμιλος Δ

Μεξικό – Μαυροβούνιο 71-91

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που μετέδωσε η ελληνική τηλεόραση μέσω της ΕΡΤ1 από το Παγκόσμιο Κύπελλο που μόλις ξεκίνησε. Ήταν επίσης και ένα συναπάντημα που ενδιαφέρει την Εθνική μας λόγω της συσχέτισης της με αυτόν τον όμιλο στην επόμενη φάση που πιθανότατα θα βρεθεί. Μεξικανοί και Μαυροβούνιοι αγωνίστηκαν με το έλλειμμα ανάμεσα τους να είναι σε αρκετές περιπτώσεις εμφανές, αλλά να καμουφλάρεται από την μαχητικότητα των Μεξικανών, οι οποίοι παραδόθηκαν μόνο όταν άδειασε η γραμμή των ψηλών τους από τα πολλά φάουλ που έγιναν στους Βούτσεβιτς και Ντούμπλιεβιτς.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλα Βούτσεβιτς

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Αίγυπτος – Λιθουανία 67-93

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου Αίγυπτος και Λιθουανία έπαιξαν ένα παιχνίδι που γρήγορα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Καθώς η διαφορά ποιότητας ήταν χαοτική και αδύνατο να γεφειρωθεί μετά και την έλλειψη ενός μπασκετικού Μο Σαλάχ για τους Αφρικανούς.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Γιόνας Βαλαντσιούνας

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)


Οκινάουα (Ιαπωνία) – Όμιλος Ε
Φινλανδία – Αυστραλία 72-98

Αυτή είναι η συνάντηση που έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλη στην κατοστάρα και έδειξε τη μεγάλη διαφορά που χωρίζει την πολύ δυνατή Αυστραλία με την φιλόδοξη αλλά άπειρη Φινλανδία του Λάουρι Μάρκανεν, ο οποία αποτελεί την μοναδική στην πραγματικότητα απειλή για τις θέσεις προκρίσεις που πιθανότατα εν τέλει θα καπαρώσουν οι Αυστραλοί και οι Γερμανοί.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Τζος Γκιντέι

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Γερμανία – Ιαπωνία 81-63

Οι Ασιάτες άνοιξαν για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση το “σπίτι” τους και υποδέχθηκαν τους Γερμανούς, οι οποίοι δεν ήταν ιδιαίτερα καλοί φιλοξενούμενοι, καθώς δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να ανασάνουν.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Μόριτζ Βάγκνερ

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)


Τζακάρτα (Ινδονησία) – Όμιλος Η

Λετονία – Λίβανος 109-70

Εν τέλει η πρώτη κατοστάρα ήρθε εδώ. Στον αγώνα που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλον να συμβεί. Η Λετονία με εικόνα που θα πρέπει να προβληματίσει τους Γάλλους “εξαφάνισαν” τους Λιβανέζους που στο συγκεκριμένο όμιλο δεν θα μπορούν να είναι ούτε καν ανταγωνιστικοί για τους υπόλοιπους τρεις διεκδικητές της πρόκρισης.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Νταϊρίς Μπέρτανς

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Καναδάς – Γαλλία 95-65

Μεγάλο το ντέρμπι και κατ’ επέκταση τεράστια η έκπληξη στην τελευταία και σπουδαιότερη αναμέτρηση της μέρας. Εκεί όπου οι Γάλλοι είδαν την καλύτερη και τη χειρότερη εκδοχή του εαυτού τους να στέκονται απέναντι στους Καναδούς που με καθοδηγητή τους Σάι Γκίλτζεους Αλεξάντερ έδειξαν στον απόλυτο βαθμό τι μπορούν να κάνουν.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Σάι Γκίλτζεους Αλεξάντερ 

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ