Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρης: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Άκης Μάντζιος!

Επιστροφή μετά από 1,5 χρόνο!
Ο Άρης Μάντζιος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Άρη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.


 

Ο Άκης Μάντζιος επιστρέφει και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά την πρώτη του θητεία στον Άρη πριν 1,5 χρόνο. Έρχεται σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά και την παραίτηση του Τόλη Τερζή. Μαζί του στη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν και οι συνεργάτες του. Ο Γιώργος Χωριανόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, ο Σωτήρης Βίνο αναλαμβάνει γυμναστής της ομάδας, ενώ επιστρέφει και ο Γιάννης Πλαβούκος ως προπονητής τερματοφυλάκων.
Από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο παραμένει στην ομάδα μόνο ο Άλμπερτ Πούιγ, καθώς οι Γιάννης Ματζιαρίδης, Αντώνης Λυκούρης και Άγγελος Παπανικολάου αποτελούν και επίσημα παρελθόν.

Ήδη αυτή την ώρα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενόψει και του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Μάντζιο. Ο Απόστολος Μάντζιος, που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μετά από 1,5 χρόνο περίπου, συμφώνησε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε λίγη ώρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο»

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ