Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

FIBA World Cup 2023: Η κατάσταση στους ομίλους μετά τη δεύτερη αγωνιστική

Μια σπουδαία απώλεια και πολλές ανερχόμενες νέες δυνάμεις βλέπουμε να εκκολάπτονται ήδη από την αρχή του τουρνουά που θα επαναπροσδιορίσει σημαντικά τη θέση αρκετών ομάδων στο παγκόσμιο στερέωμα.

Η ήττα της Γαλλίας από τη Λετονία που θεωρείται το αποτέλεσμα τουμμης διοργάνωσης σε συνδυασμό με το 2/2 της Δομινικανής Δημοκρατίας, της Γερμανίας, του Καναδά και του Μαυροβουνίου δημιουργούν μια νέα συνθήκη και μια επανασυσταθείσα δυναμική στις τάξεις του παγκόσμιου μπάσκετ που σε αυτή τη διοργάνωση βλέπει δύο όμορες χώρες να μοιράζονται τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου. Καθώς, ο πλήρης για πρώτη φορά Καναδάς “κοιτά στα μάτια” την υπερδύναμη που ακούει στο όνομα Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στον αντίποδα ωστόσο και πέρα από νέες δυνάμεις, υπάρχουν και ομάδες που δεδομένα δεν θα αποτελούσαν πρόβλημα για τις παραδοσιακές δυνάμεις αλλά εν τέλει δεν ήταν ούτε καν αξιόμαχες. Ο λόγος για το Ιράν, τον Λίβανο, την Αίγυπτο, την Κίνα και το Μεξικό που δείχνουν κυρίως σε εμάς τους δύσπιστους Έλληνες τι σημαίνει να μην υπάρχει καθόλου ταλέντο, ποιότητα και πλάνο εξέλιξης του προϊόντος σε μια χώρα η ακόμα περισσότερο στο σύνολο μιας ηπείρου.

Η βαθμολογία στους ομίλους 

Όμιλος Α – Όμιλος Δ

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Όμιλος Ε – Όμιλος Η 

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ