Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

FIBA World Cup 2023: Τα αποτελέσματα της τέταρτης ημέρας (videos)

Μόλις δύο ντέρμπι και έξι ματς που έληξαν με μεγάλες ή πολύ μεγάλες διαφορές περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα της τέταρτης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης 2023.

Ιστορική ήταν η χθεσινή ημέρα και κατ’ επέκταση ολόκληρη η αγωνιστική για τις ομάδες από τη “μαύρη ήπειρο”. Διότι και οι τέσσερις εκπρόσωποι αυτής σε αυτό το Mundobasket κατάφεραν και νίκησαν τους αγώνες τους και μάλιστα εμφατικά. Γεγονός που συνιστά ξεχωριστό επίτευγμα για το “αφρο – μπάσκετ” που δεν έχει πετύχει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Κατά τα άλλα τα αποτελέσματα κινήθηκαν προς τις απόλυτα αναμενόμενες κατευθύνσεις.

Τα αποτελέσματα

Μανίλα (Φιλιππίνες) – Όμιλος Β
Κίνα – Νότιο Σουδάν 69-89

Μεγάλη στιγμή για το Νότιο Σουδάν που πέτυχε την πρώτη του νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Κίνα μόλις στο δεύτερο αγώνα της ιστορίας του στη διοργάνωση. Οι Αφρικανοί ήταν επιβλητικοί και έτσι πέτυχαν τον πιο ρεαλιστικό από το στόχους τους στην πρώτη τους συμμετοχή στη διοργάνωση. Θα μπορούσαν με αυτή τη νίκη να κυνηγήσουν ακόμα και πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων αν δεν είχαν σε αυτή απέναντι τους τη Σερβία. Welll done Νότιο Σουδάν!

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Καρλίκ Τζόουνς

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Πουέρτο Ρίκο – Σερβία 77-94

Άλλη μια εύκολη νίκη είναι γεγονός για τους Σέρβους που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από του Πουερτορικάνους που έχοντας αντίπαλο την Κίνα την επόμενη αγωνιστική φαίνεται πως έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι στην ενάντια στο Νότιο Σουδάν.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)


Μανίλα (Φιλιππίνες) – Όμιλος Γ

Νέα Ζηλανδία – Ιορδανία 95-87

Πρόκειται για το παιχνίδι που ή θα έστελνε την Ελλάδα στους 16 ή θα παρέτεινε την αγωνία μας μέχρι την Τετάρτη όταν και σύμφωνα με το αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση ανάμεσα στη χώρα μας και τη Νέα Ζηλανδία. Οι Ωκεάνιοι αν και υπερείχαν ελάχιστα ποιοτικά κατάφεραν να κερδίσουν τον πολύ δραματικό αυτόν αγώνα κόντρα στην Ιορδανία χάρη κυρίως στην ποσοτική τους υπεροχή. Αφού εκείνοι ήταν δώδεκα και αντίπαλοι τους οκτώ εκ των οποίων οι δύο δεν αγωνίστηκαν. Στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων θα μείνει για πάντα αδιαμφισβήτητα η παράσταση του Χόλις Τζέφερσον με τους 39 πόντους για τους Ιορδανούς και το buzzer beater τρίποντο και φάουλ με το οποίο αυτός έκανε το 85-85 που έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί όπου οι Νεοζηλανδοί είχαν το καθαρό μυαλό που απώλεσαν στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας και καθάρισαν το ματς με το καταδικαστικό για τους αντιπάλους τους 10-2 επιμέρους σκορ.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Ιζαβάν Λιάφα

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Ελλάδα – ΗΠΑ 81-109

Ανταγωνιστική μόλις για ένα δεκάλεπτο κατάφερε να είναι η Εθνική μας που μέχρι το 10′ στάθηκε επάξια απέναντι στους Αμερικανούς, αλλά πληγώθηκε από το δεύτερο ροτέισον της. Στα θετικά οι εμφανίσεις των Παπαγιάννη, Ρογκαβόπουλου, Γουόκαπ, Λούντζη και Μποχωρίδη που ήταν θετικότατοι όσο έμειναν στο παρκέ.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Όστιν Ριβς

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)


Οκινάουα (Ιαπωνία) – Όμιλος ΣΤ
Βενεζουέλα – Πράσινο Ακρωτήρι 75-81

Μια πολύ σημαντική αφροαμερικανική μάχη έλαβε χώρα στην Ιαπωνία. Βενεζουέλα και Πράσινο Ακρωτήρι έκαναν τα πάντα για τη βελτίωση η καθεμία από τις ομάδες του δικού της πρεστίζ με τους Αφρικανούς να βγαίνουν νικητές και να συμβάλουν σε ένα ιστορικό επίτευγμα για τις ομάδες από την ήπειρο τους.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Μπετίνιο Γκόμες

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Γεωργία – Σλοβενία 67-88

Ο “τα κάνω όλα” Λούκα Ντόνσιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε απέναντι στη Γεωργία των Μπιτάτζε και Σενγκέλια με αποτέλεσμα να δώσει με τα μαγικά του τη νικη, την πρωτιά και την πρόκριση στην ομάδα του.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Λούκα Ντόνσιτς

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)


Τζακάρτα (Ινδονησία) – Όμιλος Ζ
Ακτή Ελεφαντοστού – Ιράν 71-69

Η Ακτή Ελεφαντοστού αποτέλεσε την τρίτη ομάδα από την Αφρική που αγωνίστηκε τη χθεσινή ημέρα. Οι προηγούμενες δύο μαζί και με την Ανγκόλα την προηγούμενη μέρα είχαν επικρατήσει στα δικά τους ματς. Όπως έκαναν και οι συμπατριώτες του Ντιντιέ Ντρογκμπά, οι οποίοι κατέβαλαν την αντίσταση του στάσιμου αλλά μαχητικού Ιράν. Οι Αφρικανοί πλέον μπαίνουν στο κυνήγι της πρόκρισης χωρίς ωστόσο οι πιθανότητες να είναι με το μέρος τους.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Βαφεσά Φοφανά

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

Βραζιλία – Ισπανία 78-96

Ο τραυματισμός του Νέτο ουσιαστικά “κατεδάφισε” τις ελπίδες των Βραζιλιάνων για κάτι καλό σε αυτό το τουρνουά και τους κατέστησε ουσιαστικά μη ανταγωνιστικούς για τους κορυφαίους της διοργάνωσης. Κάτι που ήταν έκδηλο απέναντι στην Ισπανία, αφού η “ρόχα” επιβλήθηκε των Λατίνων με μεγάλη διαφορά.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Χουάν Νούνιεθ 

Photo credits: FIBA World Cup (IG account)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ