Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με στόχο την πρόκριση και τη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Η Λέστερ, μετά την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, θέλει να προκριθεί επί της Τρανμίρ Ρόβερς στο 3ο γύρο του Carabao Cup και να συνεχίσει τις θετικές της εμφανίσεις (21:45).

Η Τρανμίρ έχει χάσει τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, χάνοντας 2-1 από την Νοτς Κάουντι την τελευταία φορά. Η νίκη της στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης επί της Μπάρνσλεϊ έδωσε στους οπαδούς μερικές ελπίδες ότι μπορεί να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στην Λέστερ, η οποία μόνο αδύναμη αδύναμη είναι.

Ενώ λοιπόν η Τρανμίρ είχε ένα αργό ξεκίνημα, η Λέστερ έχει πέντε συνεχόμενες νίκες, τέσσερις για την Championship και μία για το Carabao Cup. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα νίκησε τη Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ το Σαββατοκύριακο και κατάφερε να “σκαρφαλώσει” στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στην προηγούμενη φάση του θεσμού, αντιμετώπισε και νίκησε την Μπάρτον με 2-0, χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία. Μοναδική απώλεια για τις “Αλεπούδες” είναι ο 30χρονος σέντερ μπακ Κόνορ Κόντι, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο πόδι και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον σύλλογο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Μπεν Τόνερ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ