Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή Πολέτο στον Λεβαδειακό

Ο Λούκας Πολέτο, ένας παλιός γνώριμος στην πόλη της Λιβαδειάς επιστρέφει και πάλι μετά από ένα χρόνο να αγωνιστεί για τον Λεβαδειακό και να φορέσει τα πράσινα ώστε να βοηθήσει ξανά την ομάδα να ανεβεί στην Super League.

Ο Πολέτο στην προηγούμενη θητεία στον Λεβαδειακό είχε μείνει 2.5 χρόνια ενώ μάλιστα στην τελευταία του σεζόν στην ομάδα την οποία ήρθε και η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία ήταν πρωταγωνιστής με 11 γκολ και 6 ασιστ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

”Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Λούκας Πολέτο.

Φυσικά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί για 2,5 χρόνια με τη φανέλα της ομάδας μας και αυτή θα είναι η τρίτη διαφορετική θητεία του στον Λεβαδειακό.

Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας, που έρχεται να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα. Ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίες παραστάσεις, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον Λεβαδειακό, στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρωταγωνιστής στην εκπληκτική σεζόν της ανόδου (2021-22) με 11 γκολ (και 6 ασίστ), πιο σημαντικό όλων φυσικά εκείνο στον εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με τη Βέροια (0-1).”

 

 

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ