Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Αφήνει το κοστούμι και πιάνει τα γάντια ο Θουλιώτης

Άλλο ένα στέλεχος από τον διοικητικό “πυρήνα” των “λύκων” θα αφήσει το γραφείο και την επίσημη περιβολή προκειμένου να φορέσει τα γάντια του τερματοφύλακα και να υπερασπιστεί την εστία τους.

Σε πολύ έμπειρα χέρια θα βρεθεί η μοίρα της εστίας των ΥΛΤΕΞ Λύκων. Αφού την ευθύνη της αναλαμβάνει ο Ηλίας Θουλιώτης. Ο Σαλονικιός τερματοφύλακας και εξέχον μέλος του προσφάτως επανιδρυθέντος σωματείου, αποτελεί το τελευταίο χρονικά πρόσωπο που προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας από την ανατολική Θεσσαλονίκη και παράλληλα είναι και αυτός που θα κληθεί να διαφυλάξει την ανεμπόδιστη συνέχεια του ονείρου των “λύκων” από τη νευραλγική θέση του πορτιέρε.

Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Θουλιώτης που φορά αυτή τη στιγμή το “μανδύα” του διοικητικού οργάνου έχει συλλέξει σύμφωνα με το βιογραφικό του πολλές και σημαντικές εικόνες παρά το νεαρό της ηλικίας του. Διότι έχει διατελέσει μεταξύ άλλων παίκτης των τμημάτων υποδομής του Άρη και του Ηρακλή, ενώ πέρυσι μοίρασε τη σεζόν ανάμεσα στον Θερμαϊκό Θέρμης που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση:

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ηλία Θουλιώτη, για τη σεζόν 2023/24.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας θα ενισχύσει την αγωνιστική μας προσπάθεια την νέα σεζόν.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 από τον Ηρακλή, πριν μεταπηδήσει το 2010 για μία τετραετία στον Άρη.

Το 2014 εντάχθηκε στους Bebides 2000 όπου έμεινε ως το 2016, έχοντας και μια σεζόν ενδιάμεσα στον Ερμή Καλαμαριάς.

Μετέπειτα αγωνίστηκε κατά σειρά σε Χελιδόνια, Χαροκόπι (ΕΠΣ Ηπείρου) και Νησί Ιωαννίνων, από όπου αποχώρησε το 2022.

Αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Θερμαϊκό Θέρμης ( Γ’ Εθνική) και στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ