Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

«Μπορεί να επιστρέψει ο Τάισον στην Βραζιλία το 2024»

Επιστροφή του Τάισον στην Ιντερνασιονάλ κάνουν λόγο Βραζιλιάνικα ΜΜΕ από χθες.

Ο Τάισον αποτελεί έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με τον Βραζιλιάνο να έχει πετύχει τρία τέρματα μόνο στα προκριματικά του Conference League.

Ο Βραζιλιάνος μοιάζει να είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο πίσω στην πατρίδα του κάνουν λόγο για δεδομένη επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα του καφέ από το επόμενο καλοκαίρι, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα από την πλευρά του παίκτη, που δηλώνει αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται την αποχώρησή του.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ