Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με το… δεξί στην Α1 η Δόξα Ασσήρου κόντρα στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου! (video)

Χθες το απόγευμα η Δόξα Ασσήρου έκανε πρεμιέρα στην Α1 κατηγορία αντιμετωπίζοντας σε εντός έδρας αναμέτρηση τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Η Άσσηρος επικράτησε με 3:0 σκορ και ξεκίνησε με διάθεση και όρεξη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν ο Τρικαλόπουλος(x2) και ο Κακοτρίχης.


Από τα πρώτα κι όλας λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες του Γιάννη Παγώνη μπήκαν δυνατά και με διάθεση να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να κυριαρχήσουν όσο μπορούμε να το πούμε αυτό καθώς οι πρεμιέρες κρύβουν και εκπλήξεις.
Αυτό δε συνέβη στο γήπεδο της Ασσήρου, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο Τρικαλόπουλος «χτύπησε» δύο φορές στο 9′ και στο 34′ στέλνοντας την ομάδα του με δύο γκολ διαφορά στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και η Άσσηρος συνέχισε να έχει την κατοχή και τον κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι κόντρα σε έναν Κεραυνό όπου είχε ελείψεις και η ομάδα του Γιαμουρίδη δεν φάνηκε απολύτως έτοιμη για την πρεμιέρα. Το 3:0 από τον Κακοτρίχη στο 53′ έσβησε και τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρα παιχνιδιού ο προπονητής της Ασσήρου έκανε τις πρώτες του αλλαγές σε πρόσωπα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας και τις υπόλοιπες αλλαγές που μπορούσε να κάνει, άλλαγες ρόλους σε παίκτες δοκιμάζοντας και άλλα πράγματα.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους μεν γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη και τους δε φιλοξενούμενους να φεύγουν με μία «πικρία». 

Τη δεύτερη αγωνιστική η Δόξα Ασσήρου πηγαίνει στα Κύμινα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (Σάββατο 16/09 – 17:00) και ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου παίζει την ίδια ημέρα εντός έδρας με τον Ηρακλής Αμπελοκήπων. 

Τα highlights της αναμέτρησης μέσα από το ORASI TV σε περιγραφή Μάκη Κιλιντάρη

Τα στοιχεία του Αγώνα

Α1 κατηγορία – 1ος Όμιλος ~ 1η Αγωνιστική
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 ~ 5:30μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο Ασσήρου


Διαιτητής: Καπρέτσος Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός: Ματσιάς Νικολάκης
Β’ Βοηθός: Κακλίδης Νικόλαος

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Δόξα Ασσήρου(Παγώνης): Καραβελίδης, Κακοτρίχης, Μπέσσας(58′ Λιόντας), Γιαγιάκος, Τσακιρίδης, Κοσμούδης(58′ Στεφανίδης), Καραμπατάκης, Κουκουρίγκος(67′ Μπάγιος), Κεχαγιάς, Μίλκας(58′ Σταμπουλής Γ.), Τρικαλόπουλος(74′ Γουδάκης)

Κεραυνός Ωραιοκάστρου(Γιαμουρίδης): Σακαλής, Πεχλιβανίδης, Γκάλιος, Πολιανίδης, Παρθένης, Κωτούλας, Παπαϊωάνου(80′ Νεοκοσμίδης), Μπαλωμάτης, Ζιγκόλης(87′ Κυριακίδης), Κάρρας(46′ Αντωνιάδης), Νιανιάς(87′ Καριώτης)

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ