Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόκριση της Union Titus Pétange με βασικό τον Κώστα Καρακώστα!

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Λουξεμβούργου Κ23, πανηγύρισε η Union Titus Pétange του ταλαντούχου τερματοφύλακα, Κώστα Καρακώστα!

 

Η ομάδα του 23χρονου κίπερ, επικράτησε με σκορ 6-3 της Ντουντελάνζ, ενώ ο Θεσσαλονικιός πορτιέρε βρισκόταν στην αποστολή και της πρώτης ομάδας, στην πρόσφατη ισοπαλία κόντρα στην Προγκρές Νίντερκορν, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ αθλητικό κοινό από τη νίκη (2-1) της επί της Μίντιλαντ για το Europa Conference League.

 

H Ουνιόν Τίτους Πετάνζ (όπως έχετε πληροφορηθεί πρόσφατα από το www.athlitikoskosmos.gr) απέκτησε πριν 2 μήνες τον Κώστα Καρακώστα από την Berdenia Berbourg, επενδύοντας στο μεγάλο ταλέντο του και τις φοβερές σεζόν που έκανε από τότε που πρωτοπήγε στο Λουξεμβούργο. Στόχος της είναι ο Έλληνας τερματοφύλακας να έχει παιχνίδια στα πόδια του με την Κ23 του συλλόγου και με αυτόν τον τρόπο τον έχει ετοιμοπόλεμο σε όλες τις αποστολές της πρώτης ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της χώρας. Ο Καρακώστας δικαιώνει μέχρι στιγμής τον προπονητή του και την εμπιστοσύνη που του δείχνει και αυτό το απέδειξε με την καταπληκτική του εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε με πρόκριση της ομάδας κόντρα στη Ντουντελάνζ, αλλά και γενικότερα στον τρόπο που δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις, όπως και ότι αποτελεί οποιαδήποτε στιγμή μία έμπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια της Union Titus Pétange.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ