Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μπλόκαραν» και μοιράστηκαν τους βαθμούς

ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τούμπα, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν, καμία δεν κατάφερε να σκοράρει και το παιχνίδι έληξε στο 0-0. Στο 84ο λεπτό δε μέτρησε γκολ για τον «Δικέφαλο», με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ως οφσάιντ.

Με δεκάλεπτο πίεσης και κατοχή της μπάλας για τον ΠΑΟΚ, άρχισε το ματς. Ο Δικέφαλος διατήρησε την υπεροχή στον πρώτο ημίχρονο, με τον Αρη να κλείνει διαδρόμους και να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στην πρώτη από αυτές, στο 3ο λεπτό, ο Μορόν έπιασε το σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Κοτάρσκι. Στο 16ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας θέλησε να “κρεμάσει” από μακριά τον Κουέστα, ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», όμως, δεν αιφνιδιάστηκε και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Ζίβκοβιτς σούταρε στην εστία και ο Κουέστα έσωσε σωτήρια για τους «κιτρινόμαυρους».

Χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις κύλησε το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 81ο λεπτό, όταν ο Αρης απείλησε με τον Κάρσλον, με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 84ο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα με τον Ντεσπόντοφ, το γκολ, ωστόσο, με υπόδειξη από το VAR για οφσάιντ, ακυρώθηκε λίγο αργότερα.

Η λήξη το αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0, με τα παράπονα να είναι πολλά για την διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72΄ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72΄ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (64΄Ντεσπόντοφ) Τάισον (90΄ Μουργκ) και Σαμάτα (72΄Μπράντον).

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάζιο, Ντουκουρέ (67΄ Βέλεθ), Βερστράτε (91΄ Πάρντο), Ρουπ (67΄ Σουλεϊμάνοφ), Κάρλσον (91΄ Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (67΄ Ζαμόρα), Μορόν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ