Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Με στόχο την επαφή με την κορυφή

Ο ΠΑΟΚ μετά την νέα νίκη επί του ΝΠΣ Βόλου με 3-0, ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με στόχο το «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα (19:30, COSMOTESPORT 1HD).

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει να δείξει στο συγκεκριμένο ματς, πως είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Νάσμπεργκ, Μάρκος Αντόνιο, Φιλίπε Σοάρες, Λυρατζη, Σάστρε, Βρακά, Ρικάρντο και Τζίμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα, Μπράντον.

Από την άλλη πλευρά, το «τριφύλλι», βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς, στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά χρωστάει και το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Ατρόμητο. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν λείπουν ούτε σήμερα, αφού ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αϊτόρ, Σπόραρ, Πάλμερ-Μπράουν, Βαγιαννίδη και Μάγκνουσον, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ