Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλαγές κανονισμών στην Ευρωλίγκα!

Σε αλλαγές στους κανονισμούς κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων, προχώρησε η Euroleague πριν λίγες ώρες ενόψει της νέας σεζόν.

 

  • Ο κάθε προπονητής θα έχει στην διάθεσή του δύο challenges, με την προϋπόθεση όμως να έχει πάρει το πρώτο εξ’ αυτών στα πρώτα 38 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ μέχρι πέρσι είχε δικαίωμα μόνο για ένα.
  • Οι διαιτητές θα μπορούν να πηγαίνουν στο άμεσο ριπλέι για ένα φάουλ μόνο στα τελευταία δυο λεπτά του αγώνα ή της παράτασης. Μόνο αν χρησιμοποιηθεί challenge θα υπάρχει εξαίρεση.
  • Οι διαιτητές θα μπορούν να δούνε ξανά μία φάση, για να διαπιστώσουν αν ένα φάουλ είναι πάνω στην προσπάθεια για σουτ ή όχι. Το ίδιο θα γίνεται όταν θα πρέπει να αποφασίσουν αν η μπάλα ακούμπησε την στεφάνη ή όχι, έτσι ώστε να γίνει και η ανάλογη αλλαγή στο χρονόμετρο. Και στις δυο περιπτώσεις, θα μπορεί να γίνει challenge. Και πάλι, όλα αυτά ισχύουν για τα δυο τελευταία λεπτά του ματς ή της παράτασης.
  • Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης ή μέλος ομάδας φύγει από τον πάγκο κατά την διάρκεια διαπληκτισμού στο παρκέ, αλλά δεν πάρει μέρος σε αυτόν, τότε δεν θα αποβάλλεται. Αρκεί να υπάρχει ανάλογη επιβεβαίωση από το ριπλέι.
  • Θα γίνεται τζάμπολ, είτε στη γραμμή των βολών, είτε στο κέντρο του γηπέδου, ανάλογα με το σημείο που σταμάτησε το ματς, όποιο από τα δύο δηλαδή είναι πιο κοντά σε αυτό το σημείο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ