Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαριά τιμωρία για την Αναγέννηση Καρδίτσας!

Βαριά καμπάνα επέβαλλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, διότι δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αιολικό στις 27 Σεπτεμβρίου.

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣΑ 1904 τις κάτωθι πειθαρχικές κυρώσεις:

  1. Κατακύρωση του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός–ΠΑΕ ΑΣΑ 1904, που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 27.09.2023, στο πλαίσιο της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός, με τέρματα 0-3.
  2. Αφαίρεση 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από το πρωτάθλημα που συμμετέχει.
  3. Το τυχόν μερίδιό της από τηλεοπτικά δικαιώματα περιέρχεται στην ΕΠΟ.
  4. Αποκλεισμό από τους αγώνες των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο.
  5. Χρηματική ποινή 25.000 ευρώ.

(αγώνας της 27.9.2023, Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που δεν διεξήχθη διότι δεν προσήλθε να αγωνισθεί η φιλοξενούμενη ομάδα).

 

Σε περίπτωση που η ΑΣΑ δεν δικαιωθεί στην έφεση που θα καταθέσει, ο Αιολικός θα πάρει την πρόκριση άνευ αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ