Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Κοζάνη: Να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο «σπίτι» της

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Αναγέννηση Καρδίτσας, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με στόχο την νίκη (16:00).

Η Κοζάνη μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, επέστρεψε δυναμικά και πήρε δύο νίκες σερί, ελπίζοντας να πετύχει την τρίτη. Βρίσκεται στην 5η θέση με 6 βαθμούς και ο σημερινός στόχος είναι το τρίποντο που θα ανεβάσει τον σύλλογο της Δυτικής Μακεδονίας, ακόμη πιο πάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Στο αγωνιστικό κομμάτι και την σημερινή υποδοχή της Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Άγγελος Διγκόζης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά την σεζόν, μιας και βρίσκονται στην 2η θέση με 8 βαθμούς. O Γιώργος Τυριακίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κοκκίνη, Τομάσεβιτς και των τραυματιών Ελιβέλτο, Παπαδάκου. Αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Αργεντινός επιθετικός Coniglio που ήρθε στην Καρδίτσας στις αρχές της εβδομάδας.

Διαιτητής της αναμετρήσεις είναι ο Βασίλης Αργυρός (σύνδεσμο Πέλλας), με βοηθούς τους Παναγιώτη Κουβαλάκη (Δράμα), Στάθη Τσεχελίδη (Μακεδονία) και 4ος ο Μελέτης Γιουματζίδης.

Μέρος των εσόδων του σημερινού αγώνα θα διατεθούν για κοινωφελή σκοπό. Θα δοθούν ως οικονομική βοήθεια στα δύο αδελφάκια τεσσάρων και τριών χρονών, τον Σταύρο και τη Γεωργία, από περιοχή της Κοζάνης που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ