Παρέμεινε στην κορυφή ο Λεβαδειακός

308

Εύκολο απόγευμα είχε ο Λεβαδειακός σήμερα στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Καμπανιακού στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2 με το απόλυτο 4/4 (12 βαθμούς).

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους το άνοιξε ο Κουϊρουκίδης νωρίς στο ματς μόλις στο 10′ με σουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 48′ ο Λεβαδειακός διπλασίασε τα τέρματα του με γκολ του Μάριου Βήχου και έτσι “κλείδωσε” την αναμενόμενη με τελικό σκορ 0-2.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Μπούσης, Νικολαΐδης, Φροσύνης, Σαρβανίδης, Γαρύφαλλος, Τότσκα , Γιουκούδης, Πόζογλου, Ν. Καθάριος.

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ, Νίκας, Κουϊρουκίδης, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Λούα Λούα.

* Την επόμενη αγωνιστική ο Καμπανιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με την Νίκη Βόλου (29/10), ενώ ο Λεβαδειακός υποδέχεται στην Λιβαδειά την ΑΕΚ Β’ (29/10).