Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το «διπλό» στο Φάληρο όπως μόνο αυτός ξέρει

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με στόχο το τρίποντο σε ένα γεμάτο ”κεκλεισμένων των θυρών” γήπεδο (19:30, CosmoteSport 1 HD).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό κόντρα στην ΑΕΚ (2-0), πραγματοποιώντας μία κακή εμφάνιση και σημερινός πρώτος στόχος είναι να αλλάξει την εικόνα της τελευταίας αγωνιστικής, αφού έμεινε στους 17 βαθμούς και την 4η θέση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σαμάτα, Βιεϊρίνια καθώς και Φιλίπε Σοάρες μιας και είναι εκτός αποστολής. Δεδομένη μοιάζει η επιστροφή των Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Τόμας στην ενδεκάδα.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με 2-0 και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τον Παναθηναϊκό ο οποίος επικράτησε της Λαμίας (2-1). Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Ορτέγκα θα «θυσιαστεί» για χάρη του Ελ Κααμπί, με τον Κίνι να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Ντάνιελ Σλάγκερ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπλος. 4ος ορίστηκε ο Γκάμαρης, στο VAR ο Πάσκαλ Μίλερ με το AVAR να «ανήκει» στον Πετρόπουλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ